Haberler

Hakan Taşıyan yeniden hastaneye kaldırıldı

Güncelleme:

Geçtiğimiz aylarda sağlık problemleriyle gündeme gelen arabesk müziğin ünlü ismi Hakan Taşıyan yeniden hastaneye kaldırıldı. Karaciğer ve böbrek rahatsızlıkları olan sanatçı, organ nakli için tedavi altına alındı.

Bir döneme damgasını vuran şarkıcı Hakan Taşıyan'dan üzücü haber geldi. Sağlık sorunları yaşayan Taşıyan'ın hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Ankara Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alınan ve daha önce organ nakline ihtiyacı olmadığı açıklanan Taşıyan'ın, organ nakline ihtiyacı olduğu tespit edildi.

"ORGAN BULUNURSA AMELİYATA ALINACAK"

47 yaşındaki Taşıyan'ın sağlık durumu hakkında bilgi veren ses sanatçısı Onur Akay ünlü şarkıcının hastaneye kaldırıldığını şu sözlerle açıkladı:

"Değerli sanatçı arkadaşımız Hakan Taşıyan, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Daha önce organ nakline ihtiyacı olmadığı açıklanan Taşıyan'ın, organ nakline ihtiyacı olduğu tespit edildi ve kendisi için aranan B rh+ ve 0 rh+ kan bulundu, organ da bulunmak üzere. Kesinleşirse, Taşıyan bugün yarın ameliyata alınacak. Değerli sanatçımıza acil şifalar dilerim."

HAKAN TAŞIYAN KİMDİR?

1 Nisan 1973 yılında Ankara'da dünyaya gelen Hakan Taşıyan, Türk arabesk fantazi müzik şarkıcısı, bestekâr, söz yazarı ve oyuncudur.

Çocukluk yaşlarından itibaren Saza ilgi göstermiş ve çalmaya başlamıştır. Daha sonra babasıyla beraber düğünlere gitmiştir. Ufak yaşlardan beri müziğe ilgiliydi ve bu nedenle askerliğini yaptığı sırada söylediği şarkılarla komutanları sesini çok beğendi ve destekledi. Onların desteğini arkasına alan ünlü sanatçı ilk kasedini piyasaya çıkardı. İlk kasedini çıkartma olayı şu şekilde oldu. Önce İstanbul'da Unkapanı'nda bulunan bir takım yapımcıların yanına gitti fakat o yapımcılar Müslüm Gürses'i taklit ettiğini düşünüp pek ilgi göstermediler. Bunun ardından Ankara'ya giden Sanatçı Sıla Müzik ile beraber ilk kaseti olan Hesabım Bitmedi albümünü piyasaya çıkarttı.

1997 tarihinde ise ikinci kasetini piyasaya çıkartmıştır. İkinci kasetinin ismi Sensiz İki Gün oldu. Bu albüm sanatçının en iyi albümlerinden biri olarak raflarda yerini aldı. Büyük bir hayran kitlesine kısa süre içerisinde sahip oldu ve konserleri hınca hınç doldu.

Bu albümü sonrası Gözün Sevem isimli albümünü piyasaya sunmuştur. Albümler her şey istediği gibi olmasına rağmen hayranlarının her zaman dostluk kardeşlik içinde olmasını temenni etmiştir.

1998 tarihinde Hesabım Bitmedi isimli dizi ile beraber oyunculuk konusunda da başarılı bir performans gösterdi. Bu dizide Hilal Aslangiray ve Ebru Destan ile başrol oynamıştır.

2001 tarihinde ise yine bir dizi ile ekranlara geldi.Güz Gülleri isimli dizi ile beraber önemli kişilerle başrol oynamıştır. Bu dizide Kemal karakterini canlandırmıştır.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hakan Taşıyan Ankara Magazin Haberler

500

Yorumlar (24)

Tr:

Ne efendisi lan. Televizyonlarda kendini alkollü kötü hâlleri ile rezil etti bu mu efendilik, bu mu sanatcilik. Hani sanatçı toplumun aynası idi. Bizimkiler den olsa olsa kırık ayna olur. İbrahim Tatlıses ağabeysi yardım etsin hadi ağabeyi ya göstersin.

5
14
yanıtYanıtla
Hakan:

Tabiki toplumun aynasi toplum nasilsa öyle sanatcilar dogar...

yanıt0
yanıt0
ENİS:

BOŞ VERİN. NETİCEDE CANLI. ŞİFA BULSUN. HABER DEĞERİ VAR MI DERSENİZ. . . . . . YOK BE ABİCİM. ÇOK BOŞ. . HİÇ ZORLAMAYIN İSTERSENİZ. BİR ŞARKILIK ŞÖHRET. ZATEN HER FANİ HAYATINDA BİR KERE OMUZLARA ALINACAK. UZATMAYIN.

5
11
yanıtYanıtla
Alkol:

Alkol içmekten kendi mahvetti. Tamam kendi haline yasiyorda amenna neden kendi kendini yakiyor

6
6
yanıtYanıtla
alkol:

insan bu hayatta kendi kendini yakmak için pek çok anlam çıkartabilir. kişiye göre doğru gelen anlamlar toplumca genellikle yanlış olarak değerlendirilir. kısacası ben de sık alkol içiyorum ve ertesi günü pişman oluyorum , 2-3 gün geçmiyor yine içiyorum. beni tekrara sokan bu davranışı yalnızca ben hissettiğim için başkası yadırgıyabiliyor. yanlışımı farkettiğim gün su içeceğim.

yanıt0
yanıt1
GEÇMİŞ OLSUN:

Kendi haline bi sanatcıydı üzüldüm inşallah birevvel iyileşir ALLAH Acil Şifalar versin Hakan taşıyana ve bütün Hastalarımıza insallah.

10
0
yanıtYanıtla
misafir:

efendi bir sanattci insallah kisa sürede sagligina kavusur

9
0
yanıtYanıtla
Baba:

Allah şifa versin Allah anasına babasına bağışlasın insalah iyilesir

7
1
yanıtYanıtla
Halk:

Yarin birgun ajdayla ask yasiyor diye haber yaparsiniz...iki programa cikar sonra bir mankenle yeni bir aska yelken acar.

1
7
yanıtYanıtla
Reşo:

Düdüklü tencereler ötmeye başlamış aynı hastalığı allah size nasip etsin hasta adamı karalayanlar

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title