Haberler

Hakan Taşıyan için organ bulundu! Kız kardeşinden böbrek, oğlundan karaciğer nakledilecek

Güncelleme:

Hakan Taşıyan, karaciğer ve böbrek nakli için ameliyat masasına yatmaya hazırlanıyor. Taşıyan'a kız kardeşi böbrek, oğlu ise karaciğer verecek.

Arabesk müziğin ünlü isimlerinden Hakan Taşıyan, karaciğer ve böbrek nakli için ameliyat masasına yatmaya hazırlanıyor. Yaklaşık iki aydır hastanede yatan Taşıyan, nakil kararını sosyal medyadan duyurdu.

Bir süre önce sağlık sorunları yaşadığı haberleriyle gündeme gelen Taşıyan için Sağlık Bakanlığı devreye girmiş ve sanatçının tüm tetkiklerinin Ankara Şehir Hastanesi'nde yapılması sağlanmıştı.

1 ayı aşkın süre hastanede yatan Hakan Taşıyan, nakil kararını sosyal medyada sevenlerine şu mesajla duyurdu: "Hafta başında doktorlarımızın yaptığı kurul toplantısı neticesinde, karaciğer ve böbrek nakli kararı kesinleşmiştir. Sağlık Bakanlığımızın yetkilileri, doktorlarımız ve hastane çalışanlarımız durumumu yakinen takip etmekte ve ilgilenmektedir."

KIZ KARDEŞİ VE OĞLUNDAN ORGAN ALINACAK

Çoklu organ yetmezliği nedeniyle zor günler geçiren Taşıyan'a kız kardeşinden böbrek ve oğlundan karaciğer nakli yapılacağı öğrenildi.

"AMELİYAT TARİHİ HENÜZ BELLİ DEĞİL"

Sanatçının sağlık durumu hakkında bilgi veren arkadaşı Hakan Yılmaz, ameliyat tarihinin henüz belli olmadığını söyleyerek, "Kan ihtiyacı vardı, bulundu. Şimdi doktorların ameliyat için tarih vermesini bekliyoruz. Hem karaciğer hem de böbrek nakli olacak. bir dizi tetkik yapılıyor, durumu şu anda stabil" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sağlık Bakanlığı Hakan Taşıyan Haberler

500

Yorumlar (9)

ALİ:

Tüm kötü alışkanlıkları bıraksın iyileşir. . . .

14
5
yanıtYanıtla
bence:

abi, bitti isen, bırak çocukları, birde onları bitirme, onların organları giderse hayatları biter, yazık çocuklara git müslüm babanın yanına yat

4
8
yanıtYanıtla
Aylin:

Pes yani

yanıt2
yanıt0
Birisi:

Hahahaha :)))?

yanıt2
yanıt0
Sence:

Be hey cahil. Kara ciğer kendini yenileyen bir organdır. Tıpkı saçlarımız tırnaklarımız gibi büyür.

yanıt1
yanıt0
cuma:

oyle baba olmaz olsun yetimlere aciyorum bir alkoholik birine organlarini veriyor cok uzuldum yarin ilesir gine icmeye baslar sonra ne olacak belli git kendim ettim kendim buldum sarkisini soyluyerek narkozla uyuttur kendini aci cekenlere morfin veriyorlar sen dugmeye istedigin kadar basiyorsun aci bitene kadfar aci biter sen gitersin deli kanli gibi kimseye zarar vermeden oldu gitdi derler cocuklari rahat birak ol kurtul gitsin bari cocuklarini yakma

0
3
yanıtYanıtla
Cumartesi:

Herkes karakterinin huyunun ahlakının gereğince davranır. Baba içkicidir içiyor. Kendini sevmiyor değer vermiyor. Çocugu farklı ahlaktadır babasını kutsal görüyor ve içinde yardımcı olma niyeti yüksek. Herkes fıtratınca davranıyor.

yanıt0
yanıt0
SERHAT:

hakan abi Allah şifa versin kral adamdı

0
0
yanıtYanıtla
BUNAK:

BU KIM LOOO, TANIYAN NEYN VAA MIYKİ

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title