Haberler

Güzel oyuncu Burcu Binici iç çamaşırlı cesur pozuyla takipçilerini büyüledi

Güncelleme:

Yıllar önce yayınlanan Dürüye'nin Güğümleri dizisiyle adını duyuran güzel oyuncu Burcu Binici, sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğrafla takipçilerinin aklını başından aldı.

Güzel oyuncu Burcu Binici iç çamaşırlı cesur pozuyla takipçilerini büyüledi

"EKRANLARDA DAHA FAZLA GÖRMEK İSTİYORUZ"

Instagram hesabından paylaşım yapan güzel oyuncu Burcu Binici, fotoğrafa İngilizce olarak "Siyah" notunu düştü. Takipçileri de Bininci'nin fotoğrafına sessiz kalmadı. Binici'nin bir takipçisi paylaşıma, "Çok güzelsiniz. Sizi ekranlarda daha fazla görmek istiyoruz." yo r umunu yaptı.

Güzel oyuncu Burcu Binici iç çamaşırlı cesur pozuyla takipçilerini büyüledi

BURCU BİNİCİ KİMDİR?

Burcu Binici, 6 Temmuz 1986 tarihinde Erzurum'da ailenin en küçük kızı olarak doğdu. Bir abisi iki ablası vardır. Aslen Rize Hemşin'lidir. Çocukluğu; babası Devlet Su İşleri'nde memur olduğu için görev yeri olan Aydın'da geçti. İlkokulu Ekrem Çiftci İlköğretim Okulu'nda okuduktan sonra Aydın Lisesi'nde lise öğrenimini tamamladı. Beş yaşından bu tarafa dansa meraklı olup dans etmektedir. Burcu Binici şan eğitimi almış, asma davul ve nagarada çalıyor. Liseden mezun olduktan sonra babası Tekrar Erzurum'a tayin olunca Akbank Erzurum Merkez Şubesi'nde 6 ay kadar çalıştı. Oyunculuğa başlamadan önce doğuda ilaç mümessilliği ve dansçılık gibi çok farklı işlerde çalıştı.

Güzel oyuncu Burcu Binici iç çamaşırlı cesur pozuyla takipçilerini büyüledi

Anadolu Ateşi'ndeki bir hoca tarafından keşfedilerek dans ekibine çağırıldı. Bir yıl kadar Anadolu Ateşi'nde dans etti. Daha sonra 2007 yılında tanıştığı Meral Okay'ın teklifi ile "Bir Bulut Olsam" Dizisi'nde Gülengül rolünü oynayarak ilk dizi filminde oynamış oldu. 2010 yılında yönetmenliğini Özer Kızıltan'ın yaptığı "Sensiz Yaşayamam" dizisinde başrollerde Gülçin Santırcıoğlu, Emre Kınay, Özgür Çevik, Burcu Binici ve Mustafa Alabora oynadı. 2010 yılında Başrolerini İpek Tuzcuoğlu ve Emre Kınay'ın paylaştığı "Dürüye'nin Güğümleri" dizisinde Burcu Binici de oynadı. "Dürüye'nin Güğümleri" dizisinin setinde dizinin ikinci yönetmeni Eray Koçak ile tanıştı. Burcu Binici, 18 temmuz 2011 tarihinde yönetmen Eray Koçak ile evlendi. İki ay sonra boşanma kararı aldı ve 6 şubat 2012 tarihinde boşandı.

Güzel oyuncu Burcu Binici iç çamaşırlı cesur pozuyla takipçilerini büyüledi

Güzel oyuncu Burcu Binici iç çamaşırlı cesur pozuyla takipçilerini büyüledi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Burcu Binici Erzurum Haberler

Bakmadan Geçme

Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (29)

NISTA:

MAŞALLAH SOYUNMANIN DİĞER KARŞILIĞI CESUR OLMUŞ. CESUR OLAN NENE HATUN''DUR. . İZMİR''Lİ KARA FATMA''DIR BUNLAR DEĞİL.

38
0
yanıtYanıtla
algoritma:

kardeş, o dediklerin çok eskilerde kaldı. şimdi zaman çoktan değişti.

yanıt1
yanıt1
ramboli:

bu ne kardesim insan biraz daha cesur olur , hic begenmedim

30
0
yanıtYanıtla
SXE:

Herhangi bir şehir, sokaktan 20-22 yaşında bir kız bunları giyse, bundan iyi çıkar. Bunların adı ünlü diye ünlü, ama güzel mi değil.

26
1
yanıtYanıtla
Paranahue Paranahue Parana:

Uff cesarete bak, mallar görsün diye kendini sergilemk, inanılmaz bir cesaret.

22
2
yanıtYanıtla
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR:

GÜNDEMDEN DÜŞEN HEMEN İÇ ÇAMAŞIRLI FOTO ATIYOR GÜNDEM OLMAK İÇİN . NE KADAR ACİZLER. . . .

20
1
yanıtYanıtla
ferhat:

bu kadın hep azgın zaten

13
2
yanıtYanıtla
spor x:

18 temmuz 2011 tarihinde evlenmek ve iki ay sonra boşanma kararı almak. ne kadar doğal değilmi.

9
0
yanıtYanıtla
BENCE:

POSTU DELDİRDİ RAHATLADI

yanıt10
yanıt1
gıcık:

Hiç iç çamaşırı görmesek.

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title