Haberler

Güzel Manken Azra Akın'dan Doğal Yaşam Pozu!

Güncelleme:

Ekranlara bir süre ara veren güzel manken Azra Akın, çiftlik hayatına ilişkin kareleri takipçilerinin beğenisine sundu.

Ekranlara bir süre ara vere güzel manken Azra Akın, çiftlik hayatına ilişkin kareleri takipçilerinin beğenisine sundu.

Güzel Manken Azra Akın'dan Doğal Yaşam Pozu!

"ÇİFTLİKTE YAŞAM"

2002 Dünya Güzeli Azra Akın, eşi Atakan Koru ile 2017 yılında nikah masasına oturmuştu. Akın, geçtiğimiz yıl kasım ayında oğlu Demir'i dünyaya getirdi. Evinin bahçesinde elmadan kayısıya birçok meyve yetiştiren Akın, hayvancılıkla da ilgileniyor. Azra Akın son olarak, oğlu Demir ile yeni doğmuş bir buzağıyı ziyaret etti. Akın, fotoğrafı "Çiftlikte yaşam... İki anne!" notuyla Instagram'da paylaştı.

Güzel Manken Azra Akın'dan Doğal Yaşam Pozu!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Atakan Koru Azra Akın Çiftlik Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (16)

Dürbünlü:

Herkese Hayırlı Ramazanlar..mızmızcıların dediği oldu 23 haziranda İmamoğlu yüzde 60 oyla onlara güzel bir osmanlı sillesi vuracak;))

13
322
yanıtYanıtla
Yorum yap:

Kes lan gevşek tuman

yanıt2
yanıt4
Mustafa:

InsaAllah

yanıt4
yanıt3
Dürbünü kırık:

Sende bir o yana bir bu yana kıviriyorsun,, öteki tarafta bunun hesabını nasıl vereceksin

yanıt0
yanıt1
Bozacı:

RUSYA YİRMİ BİR TON ÇİLEĞİ İADE ETMİŞ.ÇİLEKLERİN İÇİNDE DİNGİL DÜRBÜNLÜYÜ TESPİT ETMİŞLER.

31
1
yanıtYanıtla
Hele hele hele:

Süt sağan gocamemeli teyzelere mi özeniyor

1
25
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

hatasen nasıl bir adammışsın iki yüzlü ekrem. Hatayı 1 kere yaptım 1 kez daha asla.

3
19
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Biraz zekan varmisti demek, onuda kaybetmissin. Seni satinmi aldilar yoksa tehditmi ettiler? Adam mazbatayi aldi alali meclisi canli gosteriyor, suyu ucuzlatmayi ve otobusleri ucuzlatmak istedi. 2 yüzlü olan sensin. Yalaka menfaatci

yanıt18
yanıt4
king:

makyajsız iğrenç gözüküyor kusmak üzereyim bööööğlklljkj

1
11
yanıtYanıtla
king:

azra sen misin?

yanıt1
yanıt0
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title