Haberler

Gülşen, sahneye göğüs uçlarını bantla kapattığı transparan elbiseyle çıktı

Güncelleme:

Uzun zamandır konserlerinde tercih ettiği kıyafetlerle konuşulan başarılı şarkıcı Gülşen, dün akşam Alaçatı'daki sahnesinde transparan bir elbise tercih etti. Elbisenin içine siyah bir bikini altı giyen Gülşen, göğüs uçlarını da bantla kapattı.

Sahnedeki dansları ve kıyafetleriyle sık sık adından söz ettiren ünlü şarkıcı Gülşen'in yoğun konser maratonu devam ediyor. Dün akşam Alaçatı'da bir mekanda sahneye çıkan Gülşen, kıyafet tercihiyle yine tüm dikkatleri üzerine çekti.

GÖĞÜS UÇLARINI BANTLA KAPATTI

46 yaşındaki Gülşen, dün akşam sahneye parlak transparan bir elbise ile çıktı. Şarkıcı içine siyah bikini altı giyerken üstüne hiçbir şey giymedi. Göğüs uçlarını siyah bantla kapatan Gülşen, konser boyunca hem sevilen şarkılarını söyledi hem de dans etti.

TAKİPÇİLERİ İKİYE BÖLÜNDÜ

Gülşen'in iddialı sahneye kıyafeti sosyal medya kullanıcılarını da ikiye böldü. Bir kısım Gülşen'in sahnede çok güzel göründüğünü söylerken bir kısım da bu kadarının abartılı olduğunu ve Gülşen'e hiç yakışmadığını söyledi.

Gülşen, sahneye göğüs uçlarını bantla kapattığı transparan elbiseyle çıktı

Gülşen, sahneye göğüs uçlarını bantla kapattığı transparan elbiseyle çıktı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Alaçatı Gülşen Haberler

500

Yorumlar (21)

ALPTUĞAN:

Özgürlük farklı şey milletin değerleriyle alay etmek farklı şeydir. Milletin çocuğuna kötü örnek olmak SANAT değildir. Önce EDEP!

301
24
yanıtYanıtla
Gökçe:

bu ne ya bu kadını sürekli bu şekilde görmek zorunda mıyız. Eski sanatçılarda bi edep saygı vardı. bu kadının ne milletine ne kendine saygısı kalmamış.

269
32
yanıtYanıtla
Çınar Tunç:

İstemeyen izlemesin, dinlemesin. Bu kadar basit. Herkesin dini kendine.

50
221
yanıtYanıtla
Ersoy Orakçı:

BU MEMLEKETTE KANUN YOKMU , BU ŞEKİLDE TEŞHİRCİLİĞİN KANUNİ YAPTIRIMI MEVCUT FAKAT NEDENSE HİÇ KİMSEDEN ÇIT ÇIKMIYOR.

123
17
yanıtYanıtla
Belinay Kosen:

Ahlak kalmadi,edep yok,terbiye yok,saygi sevgi yok ben bir bayan olarak bakmaktan utaniyorum alt tarafi bir sarki soyleyeceksiniz diye sahneye cikiyorsunuz ama her yerinizi aciyorsunuz ne alaka allahtan korkun utanin aileniz olmus mu hic biri demez mi kizim bu ne demek annesinin babasinin kardesinin yaninda da boyle rahat oturup kalkiyor ki karisani yok

129
8
yanıtYanıtla
Ömer Önen:

Ses yok Sadece bedenini teşhir eden , gençlerin zihnini olumsuz yönde etkileyen birini, bu kadar haber ederek gündemde tutmanız , Ona hizmetten başka birşey değildir. Sayenizde kendisi için iyi reklam oluyor.

127
7
yanıtYanıtla
Kuman:

Bunun aynısın ABD de yapamaz! Bu kadarına da pes doğrusu. Anlamıyor musunuz ahlaksızlık bu. Bu illet işten vaz geçin. Biri dur demeli

110
7
yanıtYanıtla
Babilya :

Bu dünyadan ders almayan fani. Nekadar üşütmüşüz et ve kemikten oluştuğumuzu unutmayalım.

96
10
yanıtYanıtla
Eray Içkaya:

idaalı ???? edepsizliğin adı iddaa çıplaklığın adı çağdaşlık ahlaksızlığın adı medeniyet ayyaşlığın adı aydınlık TÜRK DİL KURUMUNU GÖREVE ÇAĞIRMAK LAZIM

94
6
yanıtYanıtla
Zonguldak’lı Şükrü :

Zebaniler, çok eğlenecek çok.

78
5
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title