Haberler

Gülşen'in tutuklanmasına tepki gösteren Yıldız Tilbe: Sanatçılar yasal olarak dokunulmaz ilan edilsin

Güncelleme:

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Gülşen'in tutuklanmasına tepki gösteren Yıldız Tilbe, sanatçıların yasal olarak dokunulmaz ilan edilmesini istedi.

İmam Hatipliler hakkında söylediklerinden dolayı hakkında soruşturma başlatılan ünlü şarkıcı Gülşen, dün evinde gözaltına alındı. Savcılıkta ifadesi alınan şarkıcı tutuklanarak Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Twitter'da Gülşen'in serbest bırakılmasıyla ilgili yapılan paylaşımlara bir yorum da Yıldız Tilbe'den geldi.

"HERKES AĞZINDAN ÇIKAN HATALI SÖZ İÇİN TUTUKLANSA ADAM KALMAZ"

Gülşen'in tutuklanmasının ardından binlerce kullanıcı Twitter'da paylaşım yaparak "Gülşenserbestbırakılsın" dedi. Twitter gündemine yerleşen konuyla ilgili paylaşım yapan Yıldız Tilbe, Gülşen'in serbest bırakılması gerektiğini söyleyerek şunları yazdı: "Herkes ağzından çıkan hatalı söz için tutuklansa memlekette adam kalmaz. Her kurum ve okuldan sapık da çıkmış alim de. Gülşen'e gelene kadar neler var neler. Meclisin gözaltına alınması lazım mesela, orada her şeye, bütün değerlere hakaret ediyorlar hem de yasal."

Gülşen'in tutuklanmasına tepki gösteren Yıldız Tilbe, sanatçıların dokunulmaz olmasını istedi

"SANATÇILAR DOKUNULMAZ İLAN EDİLSİN"

"Arkadaşlarıyla şakalaşırken kullandığı kelimeler kimseyi ilgilendirmez ki bunun üzerinden tutuklama yapmak yasal olamaz. Kanunları nereye şikayet edeceğiz? Hesabını Allah'a vereceğimiz hayatımıza yasal müdahale istemiyoruz, kanunlar bizi ezmesin korusun. Sanatçılar yasal olarak dokunulmaz ilan edilsin. Sanatçılar dünya çöplüğünün pırıltılarıdır, karanlık denizlerin yakamozlarıdır, her seferinde başka bahanelerle hayatlarına müdahale edilmesin."

Gülşen'in tutuklanmasına tepki gösteren Yıldız Tilbe, sanatçıların dokunulmaz olmasını istedi

Gülşen'in tutuklanmasına tepki gösteren Yıldız Tilbe, sanatçıların dokunulmaz olmasını istedi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Yıldız Tilbe Twitter Gülşen Haberler

500

Yorumlar (26)

Panther Panthera:

Oldu baska bir emriniz varmi. Siz herseyi yapin. Dokunulmaz olun. sacmalamis.

0
0
yanıtYanıtla
Zulkarneyn :

iyice zıvanadan çıkın diye mi? yemediğiniz nane yok zaten

0
0
yanıtYanıtla
Yusuf Yaşar:

Sanatçılar neden dokunulmaz olsun ki? Edep ve ahlaktan yoksun hal ve hareketlerle insanımızı yozlastirip yetmezmiş gibi aşağılayan sözde sanatçı bozuntularinin da normal vatandaş gibi yasalar önünde eşit olmaları kadar doğal bir şey yoktur.

0
0
yanıtYanıtla
Mr. DK 67KDZ 74:

Bence atin iceri,orda belki Akli basina gelir:)

0
0
yanıtYanıtla
Points Grup:

ee başka yıldız abla dini değerlere istedikleri söylesinler sonra dokunulmaz olsunlar başka

0
0
yanıtYanıtla
Serdar sert :

Dokunmayın Yıldız Ablama .

0
0
yanıtYanıtla
Yorumcu Davut :

herkes kafayı sıyırdı iyice. kimin sanatçı olduğuna kim karar eriyor? gülşen in sanatçı olduğu nerden çıktı? alt tarafı şarkıcı bu kadar.

0
0
yanıtYanıtla
rap düelloları:

Zaten dokunulmaz olan milletvekillerinden çekiyoruz bir de sanatçılar mı bela olsun...

0
0
yanıtYanıtla
kadir kara:

şunlara bakya sızler allah katında alcagınız cezayı düşünun kokuşmüşlar islam nedır bılmessınız konusuyonuz bugun o lafı eden yarın baskası neder özur bır mılletız ya bız dıne sogleyınce laf yok ama baska bırseyedıyın ce ahkam kesersınız

0
0
yanıtYanıtla
Durmuş GÖKÇE:

yok ya başka isteğin millet vekili maaşı da bağlansın

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title