Haberler

Gülben Ergen'den Seren Serengil'e Olay Gönderme: Aptallarla Tartışmak İstemiyorum

Güncelleme:

Seren Serengil ile davalık olan Gülben Ergen, Einstein'ın "Kişinin susması, her zaman söyleneni onayladığı anlamına gelmez. Bazen canı aptallarla tartışmak istemiyordur" sözünü paylaştı.

Seren Serengil ile Gülben Ergen arasındaki polemik sürüyor. Mahkemelik olan Seren Serengil ile Gülben Ergen cephesinde şok gelişmeler yaşanıyor. Dün Seren Serengil'in cezaevine girmesi bekleniyordu ama süpriz bir gelişme yaşandı. Gülben Ergen de yaşananlardan sonra bir paylaşımda bulundu.

Gülben Ergen üç ay önce yaptığı yorumlar nedeniyle Seren Serengil'e tedbir kararı aldırmıştı. İddiaya göre, Seren Serengil tedbir kararına rağmen programında Gülben Ergen aleyhinde yorumlar yapmayı sürdürdü.

SEREN, CEZAEVİNE GİREMEDİ

Gülben Ergen'in başvurusu üzerine mahkeme, 3 gün süreyle zorlama hapsine karar verdi. Ancak cezaevine girmesi beklenen Seren Serengil, Aile mahkemesi hakimi tarafından gerekçeli karar henüz yazılmadığı için cezaevine giremedi.

Gülben Ergen'den Seren Serengil'e Olay Gönderme: Aptallarla Tartışmak İstemiyorum

"ADAM GERÇEKTEN HAKLIYMIŞ"

Magazin gündemini meşgul eden bu olaydan sonra Gülben Ergen ilk kez paylaşım yaptı. Ünlü şarkıcı, Einstein'ın, "Kişinin susması, her zaman söyleneni onayladığı anlamına gelmez. Bazen canı aptallarla tartışmak istemiyordur" sözünü, "Adam gerçekten haklı" notuyla paylaştı.

Gülben Ergen'den Seren Serengil'e Olay Gönderme: Aptallarla Tartışmak İstemiyorum

TAKİPÇİLERİ MESAJ YAĞDIRDI

Ergen'in paylaşımına pek çok takipçisi mesaj yağdırdı ve Seren Serengil'e gönderme olarak yorumladı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Albert Einstein Seren Serengil Gülben Ergen Magazin Haberler

500

Yorumlar (16)

Midem Bulandı:

Gülben Ergen gönüllerde bitmiştir. İnsanları aptal yerine koymaya çalışmalarını, hedef saptırmalarını tüm Türkiye izledi. Ben artık Gülben Eren''in ne çıktığı programı izlerim ne filmini izlerim ne de şarkısını dinlerim. Allah vicdan versin.

25
2
yanıtYanıtla
Elif:

Bu Ne simdi. eri zekali kadin. senin hakkinda yazmasinlar konusmasinlar ama sen aptallar diye laf carp. terbiyesiz. evet yuva yikan ve sürekli eslerini aldatan bir kadin

19
0
yanıtYanıtla
harika:

hepsi ayni al birini vur obürüne hicbirini lütfen savunmayin!

18
0
yanıtYanıtla
DeRvisH:

Gülben ve Seren boş bir dünyada yaşıyorlar. Hahahaha

16
0
yanıtYanıtla
ASLI:

ASKERLRİMİZ AFRİN DE CANLARI PAHASINA ÜLKEMİZİN GÜVENLİĞİ BUNLARIN RAHATI İÇİN ÖLÜMÜNE MÜCADELE ETSİN. . . BUNLARDA ONLARA DESTEK OLMAK YERİNE APTAL APTAL KONULARLA ORTALIK BULANDIRIP GÜNDEM OLSUNLAR. . . GERÇEK SANATÇILIK BUMU. . . BÖYLEMİ OLUNUR. . . YAZIKLAR OLSUN.

14
1
yanıtYanıtla
ali veli 49-50:

gülben ne farkın var seninde serenden......

13
1
yanıtYanıtla
????:

Sen kendini çok zekimi zannediyorsun ? aynı türün lacivertisin

10
2
yanıtYanıtla
vedat:

dogru demiş

1
5
yanıtYanıtla
hakan:

Sözde sanatçı diye geçinen birinin iş yapabilmek için çamur atması veya insanların açıklarından beslenmesi ne kadar acı.

2
1
yanıtYanıtla
merhaba aslı hanım ) evet haklısınız ):

adam

0
3
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title