Haberler

Gölde kaybolan oyuncu Naya Rivera'nın cansız bedeni bulundu

Güncelleme:

ABD'de 4 yaşındaki oğluyla birlikte göle açıldıktan sonra ortadan kaybolan Glee dizisinin oyuncusu Naya Rivera'nın cansız bedeni bulundu. Konuyla ilgili yapılan açıklamada 33 yaşındaki oyuncunun oğlunun hayatını kurtardığı ancak kendisi için enerjisinin kalmadığının tahmin edildiği söylendi.

Geçtiğimiz günlerde oğlu Josey ile birlikte ABD'deki Piru Gölü'ne giden ve kayıplara karışan 33 yaşındaki Naya Rivera'yı arama çalışmaları devam ederken polis gölde bir cansız beden bulunduğunu duyurdu. Bulunan cansız bedenin dünyaca ünlü oyuncuya ait olduğu tespit edildi.

OĞLUNU KURTARDI ANCAK KENDİSİNE ENERJİSİ YETMEDİ

The New York Times'ın haberine göre; Konu hakkında açıklama yapan Ventura şerifi Bill Ayub,oyuncunun cansız bedenine ulaştıklarını ve olayın intihar olduğuna dair hiçbir belirti olmadığını söyledi. Şerif, Naya Rivera'nın oğlunu bota taşıyabildiğini ama kendisini kurtarmak için enerjisinin kalmadığını tahmin ettiklerini söyledi. Naya Rivera'nın ölüm nedenini doğrulamak için otopsi yapılacak.

Gölde kaybolan oyuncu Naya Rivera'nın cansız bedeni bulundu

NE OLMUŞTU?

Ödüllü dizi Glee'deki Santana Lopez karakteri ile ünlenen oyuncu Naya Rivera, önceki gün oğlunu da yanına alarak Ventura bölgesindeki Piru Gölü'ne gitti. Oradan bir tekne kiralayan Rivera ve oğlu göle açıldı. Saatler sonra küçük Josey, bir başka tekne kullanıcısı tarafından, annesiyle birlikte kiraladıkları teknede uyurken bulundu. Ama o sırada Rivera'dan bir iz yoktu.Polis, olayla ilgili bir ipucu elde edebilmek için küçük Josey'in anlattıklarını da dinledi. Küçük çocuk yaşananları "Annem göle atladı ve bir daha geri dönmedi" diyerek anlattı.

Gölde kaybolan oyuncu Naya Rivera'nın cansız bedeni bulundu

Gölde kaybolan oyuncu Naya Rivera'nın cansız bedeni bulundu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Glee Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (35)

NÖBETÇİ YORUMCU:

Gavur öldün mü kurtulmuyor gerçek hayat onlar ölünce başlıyor. cehennem ateşleri bol olsun.

5
111
yanıtYanıtla
buromen:

peki sen müslüman mısın da bir insanın ölümünün ardından böyle şeyler yazabiliyorsun asıl gavur sensin pislik canın cehenneme

yanıt23
yanıt1
osman:

Bir insan bu kelimeleri kullanmamalı. Ortada evladı için can vermiş bir anne var. .

yanıt25
yanıt2
Hoca:

Bu işlerle uğraşacağınıza gidin kuran okuyun.

14
47
yanıtYanıtla
Fatma özbalkan:

Sen ne elde ettin kuran okuyarak şöyle de biz de yapalım

yanıt4
yanıt2
Mesut:

Ne Gereksiz Bi Tatışma

yanıt2
yanıt0
ASLI ERDOĞAN:

Deha olduğunun farkındasın değil mi? Bu haberi okurken aynı zaman da Kuran''da okuyabilen tek insan sensin.

yanıt5
yanıt0
İmam:

Ölen kafirdir yapacak bir şey yok.

3
28
yanıtYanıtla
....:

yani insan olması onemli degıl mı ne kadar yobaz fıkırlere mahpussunuz yazık sızee. . .

yanıt13
yanıt0
Sümbüllü:

Şehadet getirdiği sonra öldüğü ortaya çıktı. Kefir diyen mürted oldu.

yanıt0
yanıt0
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title