Haberler

Genç oyuncu Elçin İrem Zehra, Kardeşlerim dizisinin kadrosuna dahil oldu

Güncelleme:

Başrol oyuncusu Onur Seyit Yaran'ın yeni sezonda veda edeceği Kardeşlerim dizisinin kadrosu genişliyor. Diziye Emre Karayel ve Ayşe Kökçü'nün ardından genç oyuncu Elçin İrem Zehra da kadroya katıldı. Güzel oyuncu dizide Lidya rolünü oynayacak.

Başrollerinde Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu, Simge Selçuk, Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgan ve Onur Seyit Yaran'ın yer aldığı Kardeşlerim dizisi yeni sezona hızlı bir giriş yapacak. Onur Seyit Yaran'ın kadroda ayrılacağı diziye Emre Karayel ve Ayşe Kökçü'den sonra Elçin İrem Zehra dahil oldu.

EMRE KARAYEL'İN KIZINI OYNAYACAK

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, cumartesi akşam reyting rekortmeni dizisine dahil olan Zehra, Lidya rolünü oynayacak. Yaşanan trafik kazasından dolayı üst üste acıların yaşanacağı dizide Emre Karayel "Yaman" rolüyle ilerleyen bölümlerde ekibe dahil olacak ve diziye kızıyla yani Lidya'yla beraber katılacak.

Genç oyuncu Elçin İrem Zehra, Kardeşlerim dizisinin kadrosuna dahil olduElçin İrem Zehra

Genç oyuncu Elçin İrem Zehra, Kardeşlerim dizisinin kadrosuna dahil oldu

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Onur Seyit Yaran Emre Karayel Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title