Haberler

Final yapmaya hazırlanan Çukur'un yeni bölümü bu hafta yayınlanmayacak

Güncelleme:

3 bölüm sonra final yapacak olan Çukur'un 17 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanması gereken 129. bölümü Show TV'nin yayın akışından kaldırıldı. Dizinin yayın hayatına 1 hafta ara vereceği ortaya çıktı.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Nejat İşler, Damla Sönmez, Rıza Kocaoğlu, Burak Dakak ve Perihan Savaş gibi isimlerin yer aldığı Çukur dizisi 129. yeni bölümünün 17 Mayıs Pazartesi akşamı ekrana gelmesi bekleniyordu.

YENİ BÖLÜMÜ YAYINLANMAYACAK

İzleyicilerin merakla beklediği yeni bölüm ise bu hafta ekrana gelmeyecek. Show TV'nin aldığı kararla dizinin yeni bölümü bir hafta ertelendi. Çukur'un yerine 17 Mayıs Pazartesi akşamı Öldürme Arzusu ve Gizli Kod filmleri Show TV'de ekrana gelecek.

Final yapmaya hazırlanan Çukur'un yeni bölümü bu hafta yayınlanmayacak

Çukur'un yeni bölümü ise 24 Mayıs Pazartesi 20.00'de Show TV'de olacak. Dizi 7 Haziran'da ise 131. bölümüyle final yapacak.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Çukur Haberler

500

Yorumlar (3)

Arsin Kara:

tiplere duruşlara hareketlere bakın, mafyalığı magandalığı özendiren diziler ülkemizi zehirliyor, emin olun bütün katiller bu oyuncuların kopyası.

80
32
yanıtYanıtla
kumkum :

Boş insanların boş eğlencesi. Gidin kitap okuyun kendinizi geliştirin cahiller.

51
30
yanıtYanıtla
Aykut Kalanoğlu:

Hepten kaldırın da tam olsun gençlere yeni nesillere hiç iyi bir örnek değil bu dizi nasıl oluyor da halâ devam edebiliyor hayret !

50
30
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title