Haberler

Final Yapacağı Konuşulan Arka Sokaklar, Reytinglerde Yine Birinci Oldu

Güncelleme:

Yapımcılığını Erler Film'in üstlendiği 'Arka Sokaklar'ın son bölümünde; 'Rıza Baba'nın ekibindeki 'Hakan' ve Aylin'in resmen boşanırken, 'Hüsnü Başkomiser'in oğlu 'Tekin' para kazanmak isterken bilmeden kuryelik yapar. Suçsuzluğu anlaşıldıktan sonra serbest kalan, ancak çete üyeleri tarafından feci şekilde dövülen 'Tekin' durumu ağır şekilde hastaneye kaldırılır.

BİRİNCİ SIRADA YER ALDI

Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan'ın başrolde yer aldığı sevilen yapım; 15 Aralık reyting tablosunda, tüm Kişilerde yüzde 9.08 reyting ve yüzde 19.43 izlenme payı ile birinci sırada yer aldı.

EN UZUN SOLUKLU YAPIM

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu yapımlarından olan 'Arka Sokaklar'ın yeni bölümü, 22 Aralık Cuma günü saat 20.00'de yayınlanacak.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Erler Film Rıza Baba Dizi Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki! Paris Hilton, Taylor Swift geleceği için VIP alandan mı çıkarıldı? Paris Hilton neden VIP alandan çıkarıldı? Her derde deva! Cevizi suya koyun ve için; Etkisine inanamayacaksınız... ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (18)

ayşe dayankaç:

tv de yayınlanan bütün dizilerden enennnnnnnn güzeli bıktık artık her kanaldaki türk örf adetlerine aykırı dizilerden rütük bu dizilerin yayınlanmasına nasıl izin veriyor anlamadım arka sokaklar harika bi dizi tekrarlarını bile izliyorun yoları açık olsun hep devam

9
3
yanıtYanıtla
mehmet:

beğenmeyen seyretmez. biz beğeniyoruz.

6
4
yanıtYanıtla
ANARŞİST:

Türk milletinin zeka seviyesini anlamanız açısından anket yapmanız gerekmez. Bu dizilerin izlenme reytingine bakmanız kafi. . . Sonuç mu? Her şey ortada. . . .

4
5
yanıtYanıtla
mami:

süper dizi devam etsin. bu diziyi çok geç keşfettim. eskiden kurtlar vadisi vardı. o da efsaneydi. bu dizide ona yakın ve efsane bi dizi. .

5
4
yanıtYanıtla
TEKİN GÜRKAN:

BIRAKIN BU BOŞ KAHRAMANLIK DİZİLERİNİ HEP UYUTMA BAŞKA BİRŞEY YOK. . . . . TÜRK MİLLETİ ARTIK HANTAL BİR MİLLET YAN GELİP YATAN KAHRMANLIK DUYGULARIYLA UYUYAN BİR MİLLET. . . . .

3
6
yanıtYanıtla
TARIK ÇAĞLAR:

Kesinlikle ve kesinlikle final olmasın çünkü ben her hafta cuma akşamlarını iple çekiyorum bir an önce dizi başlasın diye bekırşehirden tarık çağlar kırsehirdede çoook ama cook izleniyor bunu bilmenizi isterim

3
5
yanıtYanıtla
Enezli:

adam pisliğin teki çıktı Rıza baba

0
8
yanıtYanıtla
ahhhhhhhhhhhhhhh:

olayda bu değilmi zaten, final yapacaz diyip yalan haber yayıp gündeme gelip reyting toplamak

4
3
yanıtYanıtla
bir kişi:

yeter artık bu dizi son olsun reklam arası bile görmek istemiyoruz özeti dahi olmasın bıktıkkk

3
4
yanıtYanıtla
iiiiiiiiiii:

kumanda elinin altında

yanıt2
yanıt1
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title