Haberler

Fener'in Efsane Futbolcusu Oğuz Çetin'in Oğlunu Dövdüler

Güncelleme:

Fenerbahçeli eski futbolcu Oğuz Çetin'in oğlu Bartu bar kavgasına karıştı. Kafasında şişe kırılan Bartu kanlar içinde kaldı.

Türk futbolunun efsane isimlerinden Oğuz Çetin'in oğlu Bartu, önceki gece bir bar çıkışında kavgaya karıştı. Eğlenceli başlayan gece acil serviste son buldu.

KAFASINDA ŞİŞE KIRDILAR

Bir dönem Buz Hokeyi 18 Yaş Altı Milli Takımı'nda forma giyen Bartu Çetin, önceki akşam arkadaşlarıyla Karaköy'deki bir bardaydı. Çetin ve arkadaşları, gecenin sonunda kapıda bilinmeyen bir nedenle başka bir grupla kavgaya tutuştu. Küfürleşme çok geçmeden yumruklaşmaya dönüştü. O sırada karşı gruptan bir genç, elindeki şişeyi Bartu Çetin'in kafasında kırdı.

KANLAR İÇİNDE KALDI

Bir anda kanlar içinde kalan 25 yaşındaki Çetin, apar topar taksiye bindirilerek acile götürüldü. Ayakta yapılan tedavinin ardından taburcu edilen genç, olayın neden çıktığı hakkında bilgi vermek istemedi. Ancak hastaneden ayrılırken "Günlerini görecekler" diye söylendiği duyuldu.

"NEDENİNİ ARAŞTIRIYORUZ"

Fenerbahçe ve Milli Takım'ın efsane isimlerinden Oğuz Çetin, olayla ilgili net bir bilgisi olmadığını belirtti: "Oğlumun durumu gayet iyi. Şu anda ben de ne olduğunu tam bilmiyorum. Kimler, neden yapmış diye araştırıyoruz. Önümüzdeki günlerde ortaya çıkar, ona göre bakacağız artık."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Oğuz Çetin Karaköy Mola Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şampiyonlar Ligi yarı final tek maç mı, rövanş var mı? 1 Mayıs Çarşamba Taksim'de hava nasıl olacak? 1 Mayıs 2024 Beyoğlu hava durumu Ankara amblemi, logosu mu değişecek, yeni logo ne olacak 2024?
500

Yorumlar (35)

Melek k:

BABAANNEM DER Kİ ÇOK GEZEN AZAR.

19
2
yanıtYanıtla
Memduh Ceri:

Gezmekle alakası yok ! Sana verdiği terbiyeyle alakalı Melek hanım ! Babaannen saçmalamış!

yanıt0
yanıt3
hakan kaya:

Sana verilen terbiye de belli büyüklerine saçmalamış demenden kardeşim!

yanıt1
yanıt2
Mehmet selek:

Oguz cetin hoca gibi edepli ahlakli bir insanin boyle bir oğlu olduguna şaşırdım

11
4
yanıtYanıtla
hilmi:

ulen insan gibi bi iş tutup evlenip alie kursanda çoluk çocugunla gezsene bar meyhane gezersen olcagı bu iyi olmuş

13
1
yanıtYanıtla
aslan:

böylesi çok. suç gençelerde mi? evlat yetiştiremeyen ebeveynde mi? vıcık ortamda mı?

yanıt0
yanıt0
yellow canary:

ne kadar ilginç yorumlar var, yazık memleketin haline demeden edemiyor insan. . . ünlü bir eski futbolcunun oğlu barda kavga etmiş, altta adam namazdan bahsediyor. . hiç tanımadığı insana işsiz güçsüz diyor. . . memleketimiz git gide daha da ilginç haller alıyor. . .

12
1
yanıtYanıtla
ince ayar:

''''gelmişsin 30 yaşına hala bar içki bilmem ne yapıyorsun kardeşim. evlen yuvanı kur coluk cocugunun rızkını kazan. bara deil camiye git te namaz kıl yaradana dua et şükret. ''''adam boyle demıs . . namaz da kılsın bir müslüman başka bir muslumana nasihat eder iyiliği düşünür ne var bu cumlede olumsuz olan. . . .

yanıt3
yanıt3
YELLOW CANARY:

''İNCE AYAR'' nasihat edilir tabi ki de yeri burasımı ?? adam belki de müslüman değil, kime neye nasihat ediyor o zaman ?? bilmediğin tanımadığın birine alakasız olmuyormu ? bu sadece bi haber hemen altına din, namaz, örf adet, gerici ilerici laik yobaz. . . altına yaparsın yorumunu tabiki de ama neden hemen konu dine dönüyor. . .

yanıt2
yanıt0
eser:

Sen benim kim oldugumu biliyor musun lan !? dandir.

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title