Haberler

Farah Zeynep Abdullah ve Nagehan Alçı arasında Yılmaz Güney tartışması

Güncelleme:

Farah Zeynep Abdullah'ın Yılmaz Güney hakkındaki yorumlarına Nagehan Alçı'dan tepki geldi. Tartışma sosyal medyada gündem oldu.

Oyuncu Murathan Mungan'ın "İyi bir yönetmen, iyi bir oyuncu, iyi bir senarist olmasının yanı sıra sinemamızın en iyi yürüyen erkeğiydi. Bir daha kimse onun gibi boynunu hafifçe yana kırarak hüzünle bakarken içimizin en ücra yerine dokunamadı..." paylaşımına sert çıkmıştı.

Yılmaz Güney için "Sinemamızın en iyi kadın döven ve şiddet türleri açısından zengin ve etkili silah kullanan erkeği" yorumunda bulunan Farah Zeynep Abdullah'a, Yılmaz Güney'in ailesi dava açağını belirtmişti.

Farah Zeynep Abdullah aileye de şiddet göndermesi yaptıktan sonra sosyal medyada da sinemanın önemli isimlerinden Yılmaz Güney'e dair bir tartışmanın da fitilini ateşledi.

"YILMAZ GÜNEY KÜRT OLDUĞU İÇİN..."

Nagehan Alçı da konuya sessiz kalmadı ve "Şu an Hafter'in Libya'sında bir yandan da Yılmaz Güney tartışmalarını izliyorum.

Şiddet konusunda aleyhine yazılanlar doğru. Bunlar defalarca da yazıldı. Fakat şu konjonktürde Güney'e Farah Zeynep'le başlayan saldırı kampanyasının sebebi Güney'in Kürt olması. Olayın özü bu" dedi.

SSS

Farah Zeynep bu paylaşımın da altında kalmadı ve Alçı'ya "Yok koç erkeği olması abartma" diyerek yanıt verince yine gündem oldu.

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Farah Zeynep Abdullah Nagehan Alçı Yılmaz Güney Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title