Haberler

Ezo ve Ali Sunal, babaların Kemal Sunal'ın ölüm yıl dönümünde yaptığı paylaşımlarla duygulandırdı

Güncelleme:

Ali Sunal ve Ezo Sunal, babaları Kemal Sunal'ın ölümünün 20. yılında sosyal medya hesaplarından duygulandıran paylaşımlar yaptı. Yeni doğan kızı ile babasının fotoğrafı önünde poz veren Ali Sunal, "Umarım senin kadar iyi baba olabilirim" dedi.

Başrolünde oynadığı filmlerle yıllara meydan okuyan ve yıllar geçmesinde rağmen adından söz ettirmeyi başaran Kemal Sunal, aramızdan ayrılışının 20. yılında da sevenleri ve çocukları tarafından anıldı.

"UMARIM SENİN KADAR İYİ BABA OLABİLİRİM"

Usta oyuncunun çocukları babaları için duygulandıran paylaşımlar yaptı. Kızı Narin ile babasının fotoğrafı önünde poz veren Ali Sunal, o anları Instagram hesabından "Babam canım babam melek babam sana olan özlemimi kelimelerle anlatamam. Umarım senin kadar iyi bir baba olabilirim. Şimdi Narin'in bana baba demesini bekliyorum işte o zaman ona dünyanın en melek dedesini anlatacağım. Seni seviyorum… " notuyla paylaştı.

Ezo ve Ali Sunal, babaların Kemal Sunal'ın ölüm yıl dönümünde yaptığı paylaşımlarla duygulandırdı

"HER GÜN DAHA ÇOK ÖZLÜYORUZ"

Kemal Sunal'ın kızı Ezo Sunal ise babasının fotoğrafını paylaşarak "Güzel babam. Tam 20 yıl oldu… inanılır gibi değil. Her gün daha çok özlüyoruz. Ama artık eminim daha çok 20 yıllar bu ülkenin kalbinde ve gülücüklerin de olacaksın. Bizim de gücümüzün kaynağı olacaksın. Sen hep bizimlesin" dedi.

Ezo ve Ali Sunal, babaların Kemal Sunal'ın ölüm yıl dönümünde yaptığı paylaşımlarla duygulandırdı

Ezo ve Ali Sunal, babaların Kemal Sunal'ın ölüm yıl dönümünde yaptığı paylaşımlarla duygulandırdıEzo-Ali Sunal

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kemal Sunal Ali Sunal Haberler

500

Yorumlar (13)

Gultepeli Bjk:

Evlatlarininda hepyuzleri guluyor vegulduruyolar insallah hepgulerler veguleriz Allahrahmet eylesin

18
1
yanıtYanıtla
afyonlu:

ali Sunal sen asla Baban gibi olamazsın senin hayat tarzın hayattan umdukların ve hayata dair gayelerin çok farklı Baban rahmetli birleştirici onarıcı sakin akıllı vicdanlı ve merhametli biriydi sen ise tam tersisin sen ne kadar ekranlarda kendini farklı göstermeye çalışsan da nafile huyun çıksın senin soy adını değiştir.

5
8
yanıtYanıtla
Kemalettin:

Nereden tespit ettin lan bunları, içindeki pislikleri dökmüşsün ortalığa, senin huyun çıksın. . .

yanıt0
yanıt0
sadece insan:

Kemal Sunal kadar iyi bir insan olabilmek için öncelikle ülke içinde kargaşa ve ayaklanmalara karışan, devlet malına saygısızlık edip ülke geleceğine ağır zararlar veren, polise taş ve molotof atanlara sahip çıkmamak, onları desteklememek gerekmektedir, Ali Sunal denen şahıs tiyatro sanat camiasının çağdaş geçinenlerin maalesef ki bu ülkede anarşist faaliyet gösterenlerle kol kola olduğunu açık açık programında göstermiştir. Bu ve benzeri kişilerin potansiyel zararlı olduğu apaçık ortadır. .

6
7
yanıtYanıtla
Bu ne:

Arkanda sadece güzel eserler ve milyonlarca hayran değil, aynı zamanda hayırlı evlatlar ve güzel bir aile bırakmışsın. Mekanın cennet olsun.

11
2
yanıtYanıtla
osman:

olursun olursun aslan gibi baba olursun sen o topraktan su içen genlerin var senin . Tekrar başınız sağolsun

4
4
yanıtYanıtla
spolat:

Başrol sanatcimizin tasidigi isimler, yaptigi sinema filimlerle bizim Icin gurur kaynagidir. Allah rahmet etsin Adasim

3
1
yanıtYanıtla
adil:

Bu kadar iyi insan dediğiniz insanı andığınız aklınıza ilk hangi kelime geliyor bir insanın iyi olduğunu anlamak için kimlerin andığına ve nasıl andığına bakın anlarsınız.

1
1
yanıtYanıtla
Mehmet:

Nur içinde yat güzel insan sen bizi çok güldürdün allah senden razı olsun

1
0
yanıtYanıtla
EYLUL:

Allah rahmet eylesin gercekten halk icin cok cok buyuk deger... Sayende cokkk gulduk guzel insan...

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title