Haberler

Ezik Durumuna Girmem

2.5 Yıl Önce Evlendiği Eşi Levent Süren'den Boşanan Zerrin Özer: Levent Bana Bir Evliliğin Nasıl Olması Gerektiğini, Sevmeyi Öğretti.

2.5 YIL ÖNCE EVLENDİĞİ EŞİ LEVENT SÜREN'DEN BOŞANAN ZERRİN ÖZER: LEVENT BANA BİR EVLİLİĞİN NASIL OLMASI GEREKTİĞİNİ, SEVMEYİ ÖĞRETTİ.

Zerrin Özer ile eşi Levent Süren 31 Aralık günü boşandı. Süren, aynı gece sahne alan Zerrrin Özer'i izlemeye giderek dostluk mesajı verdi.

Sabah'ta yer alan habere göre, iki buçuk yıl önce büyük bir aşkla evlendiği Levent Süren'den üç dakikada boşanan Zerrin Özer, eski eşi ile birbirlerini hâlâ sevdiklerini söyledi: 'Birbirimize bakarak gidip ayrıldık. Levent bana evliliğin nasıl olacağını, bir insanın nasıl sevileceğini öğretti.' 'Ayrılık yaşayan her insan sarsılır çünkü bu çok üzücü bir olay' diyen ünlü sanatçı; eski eşiyle ilgili duygularını da şöyle anlattı: Levent bana bir evliliğin nasıl olması gerektiğini, sevmeyi öğretti.

'Kitabımda da yazdığım gibi Levent beni hiç yanıltmadı; bana çok sahip çıktı. Tek başına bana bir aile oldu. Sanat dünyasında evlilikler zor oluyor. Levent bizim mesleğimizin dışında bir insan... Onu biraz üzdüm ve boşanma davasını ben açtım. Evliliğimizi güzel yaşadık. Bir karı-koca nasıl birlikteyse biz de öyle yaşadık. Bana böyle bir aşkı ve sevgiyi yaşattığı için Levent'e çok teşekkür ediyorum.' Ayrıldıktan sonra 'Eski eşi tarafından teselli edildi' yazılarına çok sinirlenen Zerrin Özer, 'Ağladığım zaman ağladım derim. Ezik durumuna girmek istemiyorum' dedi.

Anne olmadığım için çok pişmanım

En büyük pişmanlığının çocuk yapmamak olduğunu itiraf eden Zerrin Özer, 'Evladım olmasını çok isterdim. Ancak kızım kadar yüreğime soktuğum biri var. Levent'in abisinin kızı Dünya... Onu çok seviyorum' dedi. Zerrin Özer, Levent Süren'le yeniden biraraya gelme ihtimaline dair şunları söyledi: 'Kesinlikle olmaz diyemem. Başıma bir şey gelse Levent'i ararım çünkü biz çok iyi dostuz. Şu anda sadece dinleniyorum. Davayı ben açtım ve ayrıldık ama hâlâ olanların farkında değilim.'

ZERRİN ÖZER İLE İLGİLİ DİĞER HABERLER

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title