Haberler

Estetik Yaptıranların Köpeklere Benzediğini Söyleyen Ebru Şancı Kimdir?

Güncelleme:

Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Ebru Şancı, estetik yaptıranlarla ilgili ilginç bir yorumda bulundu. Ebru Şancı, "Çok estetik yaptıranlar evdeki kedisine, köpeğine benzemeye başlıyor." Diyen Ebru Şancı merak konusu oldu. Ebru Şancı kimdir, kaç yaşındadır, kiminle evlidir?

Geçen yıl ünlü futbolcu ile evlenen ve şimdilerde ikiz bebeklerine annelik yapan , estetik yapanları kızdıracak açıklamasının ardından merak konusu oldu. Peki, Ebru Şancı kimdir, kaç yaşındadır? İşte, Ebru Şancı'nın hayatı..

EBRU ŞANCI KİMDİR?

Ebru Şancı, 31 Ağustos 1983 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Malatyalı olan Ebru Şancı'nın iki kardeşi vardır. Babasını henüz 10 yaşındayken kaybeden Şancı, lise eğitimini İstanbul Bahçelievler Lisesi'nde tamamladı.

Estetik Yaptıranları Köpeklere Benzediğini Söyleyen Ebru Şancı Kimdir?

OYUNCULUK VE DRAMA BÖLÜMÜ OKUDU

2001 yılında başladığı Üniversiteyi Londra Regent College'de tamamladıktan sonra 2006'da New York'a taşındı ve New York Üniversitesinin ''Oyunculuk ve Drama'' Bölümü'nde de okudu.

Estetik Yaptıranları Köpeklere Benzediğini Söyleyen Ebru Şancı Kimdir?

17 YAŞINDAYKEN MİSS GLOBE'DA BİRİNCİ OLDU

Ebru Şancı 17 yaşındayken Brezilya'daki 2001 Miss Globe güzellik yarışmasına katıldı ve yarışmada birinci oldu. Ardından Türkiye'ye gelen Ebru Şancı mankenlik yapmaya başladı.

Estetik Yaptıranları Köpeklere Benzediğini Söyleyen Ebru Şancı Kimdir?

MUAMMER KADDAFİ'NİN OĞLU İLE AŞK YAŞADI

Ebru Şancı, 2002 yılında Libya'nın eski lideri 'nin oğlu Seyfülislam Kaddafi'yle tanıştı ve üç yıl aşk yaşadı. Ebru Şancı'nın Kaddafi ailesinin desteğiyle Londra Regent College'de okudu.

Estetik Yaptıranları Köpeklere Benzediğini Söyleyen Ebru Şancı Kimdir?

Bir dönem Galatasaray'ın başarılı kalecisi Fernando Muslera'yla aşk yaşayan Ebru Şancı'nın adı sonrasında Alparslan Türkeş'in milletvekili oğlu Ahmet Kutalmış Türkeş, Önder Açıkbaş ve Cihan Haspolatlı'yla da anıldı.

Estetik Yaptıranları Köpeklere Benzediğini Söyleyen Ebru Şancı Kimdir?

KENDİNE AİT ŞİRKETİ VAR

Fashıon One'da program yaptı. İstanbul ve Türkiye genelinde concierge hizmetleri veren bir şirket kurdu. Halen şirketin yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır. Ebru Şancı, İngilizce, Fransızca ve Arapça bilmektedir.

Estetik Yaptıranları Köpeklere Benzediğini Söyleyen Ebru Şancı Kimdir?

2013 yılında "Yağmurdan Kaçarken" adlı dizide Carlos Martin, Ezgi Asaroğlu, Ayça Erturan, Ali Ersan Duru, Furkan Andıç, Ebru Şancı, Serkan Şenalp, Doğukan Polat ile beraber rol aldı.

Estetik Yaptıranları Köpeklere Benzediğini Söyleyen Ebru Şancı Kimdir?

ALPARSLAN ÖZTÜRK İLE EVLENDİ

7 Eylül 2015 tarihinde futbolcu Alpaslan Öztürk ile Eskişehir'de düzenlenen sade bir törenle evlendi. Çift, düğünü ise Belçika'daki bir şatoda yaptı. Ebru Şancı'nın Alparslan Öztürk ile olan evliliğinden ikiz bebeği var.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Alparslan Öztürk Ebru Şancı Kaddafi Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title