Haberler

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Kimsesiz Yaşar'ı Olgun Şimşek de Diziden Ayrıldı

Güncelleme:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da bir ayrılık haberi daha geldi. Usta oyuncu Olgun Şimşek'in de dizinin yeni sezonunda kadroda yer almayacağı duyuruldu.

ATV'nin reyting rekortmeni fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan arka arkaya ayrılık haberleri geliyor. Dizide Meryem Çakırbeyli karakterine hayat veren Deniz Çakır'ın dizisiden ayrıldığı haberinin ardından Bahadır Özdener kişisel Instagram hesabından doğrularken, bir bomba ayrılık haberi daha verdi.

OLGUN ŞİMŞEK DE KADRODA YER ALMAYACAK

Deniz Çakır'ın ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine geçen sezon dahil olan ve çok sevilen 'Kimsesiz Yaşar' karakterini canlandıran Olgun Şimşek'le yollar ayrıldı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Kimsesiz Yaşar'ı Olgun Şimşek de Diziden Ayrıldı

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Deniz Çakır ve Olgun Şimşek'in ayrılık haberlerini kişisel Instagram hesabından duyuran dizinin senaristi Bahadır Özdener, şu ifadeleri kullandı: Deniz ile vedalaştık. Olgunla da. Çok kıymetli oyuncularla çalıştık bugüne kadar. Yaptığımız işin zor yönlerinden biri bu ayrılıklardır. Yeni öykülere yelken açmak zamanı şimdi. Eminim Deniz ve Olgun yeni maceralarında çok başarılı olacaktır. Yeniden bilikte olmak da kısmet işi... Umarım yollarımız yeniden kesişir..."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Olgun Şimşek Deniz Çakır Magazin Haberler

500

Yorumlar (36)

Esra:

Kimsesiz giderse dizide kalksın bence yayından

14
0
yanıtYanıtla
İbrahim:

Olgun simsek çıkarsa çok büyük bir eksiklik olur

11
1
yanıtYanıtla
KİMSESİZ YAŞAR:

ZATEN BU DİZİYİ KİMSESİZ İÇİN İZLİYORDUM

12
0
yanıtYanıtla
Güneş batıdan doğduğunda:

Önce incirlik bizim ordumuza tahsis edilecek Sonra kapılar açılıp bütün mülteciler avrupaya Sonra da daha izlemem yaşar yoksa

10
1
yanıtYanıtla
BiLMiŞ:

Filimde en sözünün eri delikanlı karakteri canlandırıyordu. Olgun Şimşek ile diziye başlamıştım. Onunla bitiririm artık.

11
0
yanıtYanıtla
HAKAN ASLAN:

Sayın Bahadır Özdener bey bu kadar güzel bir dizi ve oyuncu kadrosunda Deniz Çakır hanımefendinin çıkması neysede ama açıkçası Olgun şimşek beyefendinin eksilmesi çok büyük bi kayıp ve Türkiye’de diziler bu kadar çabuk harcanıp bitiriliyorsa bu diziyede çok yazık etmiş olursunuz şahsımca.

8
0
yanıtYanıtla
KİMSESİZ YAŞAR:

kimsesiz yaşar yoksa bu dizi kimsesizleşmiştir BUNDAN SONRA DA İZLEMEM

7
0
yanıtYanıtla
Yaşar deniz:

Deniz Çakır olgun şimşek bu diziden ayrılırsa olmaz çünkü iki büyük karekter hatta bence

6
1
yanıtYanıtla
BIZMAR:

EEE ŞİMDİ BİZ HAYRİYE Yİ Mİ İZLİYECEZ DAHA İZLENMESSİN EDHO İLLLEDE ÇUKUR İLLLE DE ÇUKUR

4
3
yanıtYanıtla
Dünya 5 ten büyük agaaa:

Kesinlikle yanlış karar zaten en önemli reyting getiren oyuncuları saf dısarı bırakırsan kusura bakma ama kimsede sizi izlemez diye düsünüyorum en azından kendi adıma

2
3
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title