Haberler

Oyuncu Emre Kınay, Ramo dizisinin kadrosuna dahil oldu

Güncelleme:

Başarılı oyuncu Emre Kınay, Show TV ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Ramo'nun kadrosuna dahil oldu. Ön izleme sahnesinin yayınlandığı dizide Emre Kınay'ın canlandırdığı karakterin sözleri Ramo'nun kafasını karıştırıyor.

Başrollerini Murat Yıldırım, Esra Bilgiç ve İlker Aksum'un paylaştığı Ramo dizisinin 12 Ocak Cuma ekrana gelecek olan 32. yeni bölümünden sürpriz bir ön izleme sahnesi yayınlandı.

RAMO'DA DENGELERİ DEĞİŞTİRECEK

Bir süredir ekranlarda olmayan başarılı oyuncu Emre Kınay, sürpriz bir rolle izleyici karşısına çıkacak. Ramo dizisinin kadrosuna dahil olan başarılı oyuncunun dizideki dengeleri nasıl değiştireceği şimdiden merak konusu oldu. Dizinin ön izleme bölümünde Ramo ile nezarethanede olan Emre Kınay, sözleriyle kafaları karıştırıyor.

Emre Kınay, Ramo dizisinin kadrosuna dahil oldu

KADROSUNDA ÜNLÜ İSİMLER YER ALIYOR

Yapımcılığını BKM'nin, yönetmenliğini M.Çağatay Tosun'un, senaristliğini Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu ve Birol Tezcan'ın üstlendiği, Murat Yıldırım'ın 'Ramo' karakterine hayat verdiği Ramo'da; Esra Bilgiç, İlker Aksum, Mehmet Yılmaz Ak, Devrim Özkan, Mustafa Yıldıran, Efsane Odağ gibi oyuncular yer alıyor.

Emre Kınay, Ramo dizisinin kadrosuna dahil oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Murat Yıldırım İlker Aksum Esra Bilgiç Emre Kınay Haberler

500

Yorumlar (13)

sedat:

Çocuklarımızı beyefendiliğe özendirmek dururken yok maho memo ramo gibi saçmalıklarla sokak serseriliğine özendiriyorsunuz. . .

10
2
yanıtYanıtla
işlem tamam:

Ülkücü düşmanı olan bu şahıs yüzünden bu diziyi daha izlemem.

4
7
yanıtYanıtla
İbo:

Ne kadar hiyar bi adamsin

yanıt0
yanıt0
Halk:

Bu uğursuz gittiyse o saçma dizide kısa zamanda final yapar zaten. Bizde kurtuluruz

7
3
yanıtYanıtla
Aga:

Dizi benim hosuma gidiyor böyle devam begenmeyen izlemesin Sorun nerde

2
2
yanıtYanıtla
af:

bu adamin oldugu hangi dizi de kalite var nesi unlu ya tek bildigi devlet dusmani hain bunlara is vermek bile yanlis saraya gitmem diye sov yapan sonra sacma sapan aciklamaya yapan bir devlet dusmani gerci sanatci bozmalarin yarisi hain de

3
0
yanıtYanıtla
ah ah:

bu adam ve basari bir birine ne kadar ters seyler sacma sapan diziler de oynar idi bebeklerin bile bakmadigi hangi basari acaba

3
0
yanıtYanıtla
Hakan:

Her bölümünde 50 ila 100 kişi öldürülüyor . . . . . insanlarda gençlerimizde hipnoz etkisi yapıyor. . .

3
0
yanıtYanıtla
samsunlu:

başarılı derken

3
0
yanıtYanıtla
BUNAK:

Sözlukte anlamı vaa, loo

yanıt6
yanıt1
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title