Haberler

Emir Sarıgül, "Kızlarım yanımda, onlar için yardım yapıyorum" dedi, eski eşi yalanını ifşa etti

Güncelleme:

İş adamı Emir Sarıgül, "Kızlarının yanımda ve yangından çok etkilendiler" diyerek afetzedelere ulaştırması için Haluk Levent'in kurucusu olduğu AHBAP Derneği'ne 150 bin TL bağışladı. Fatoş Altınbaş ise eski eşi Sarıgül'ün kızlarıyla 1 aydır görüşmediğini söyleyerek iş adamının doğruyu söylemediğini belirtti.

AHBAP Derneği'nin kurucusu sanatçı Haluk Levent, Türkiye'nin dört bir yanında başlayan yangınlardan dolayı afetzedeler için yardım çalışmaları başlattı. Levent, bu süreçte derneğine bağış yapanları da Twitter hesabından paylaşarak teşekkür etti. Son olarak Emir Sarıgül'ün yardımını paylaşan Levent'e eski eşten gelen cevap herkesi şaşkına çevirdi.

KIZLARI ADINA 150 BİN TL BAĞIŞLADI

Ünlü şarkıcı Twitter'dan yaptığı paylaşımda "Sevgili Emir Sarıgül aradı. 'Abi kızlarım Ayşenaz ve Azra yanımdalar. Yangın olayından çok etkilendiler. Onlar adına 150 bin TL bağış yapıyorum' dedi" ifadelerini kullandı.

SARIGÜL'ÜN CÜMLESİNİ YALANLADI

Haluk Levent aracılığıyla Sarıgül'ün kızları adına bağış yaptığını gören eski eş Fatoş Altınbaş ise "Kızlarım Ayşenaz ve Azra bir aydır babalarıyla görüşmediler ama tabii bağış, bağıştır. Yalan kısmına takılmayalım. Tebrikler" diyerek Sarıgül'ü yalanladı.

Emir Sarıgül, 'Kızlarım yanımda, onlar için yardım yapıyorum' dedi, eski eşi yalanını ifşa etti

Emir Sarıgül, 'Kızlarım yanımda, onlar için yardım yapıyorum' dedi, eski eşi yalanını ifşa etti

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Haluk Levent Emir Sarıgül Haberler

500

Yorumlar (3)

aylin baka :

Kadının yaptığı ayıp. Ne olursa olsun çocuklarının babasını bu şekilde rencide etmesi hoş değil.

40
73
yanıtYanıtla
Uğur Duran:

Emir boşuna kapının önüne koymamış bu kadını..!!

23
71
yanıtYanıtla
Kalbinden Öperim:

Bağış yapmak için yalan söylemeye gerek yok ki.. Yanında olmayan kızları için "yanımda" demenin ne lüzumu var? Hadi o söylemiş kendince bir yalan, eski eşinin o yalanı ifşa etmesinin ne lüzumu var? Zaten kadın ve kızları bunun yalan olduğunu öğrenmiş de, cümle alemin öğrenmesinin ne lüzumu var? Ne gereksiz hareketler bunlar.

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title