Haberler

Emel Sayın, Geçirdiği Kazadan Sonra İlk Kez Görüntülendi

Güncelleme:

Ünlü sanatçı Emel Sayın, geçen ay geçirdiği kazadan sonra kameralar tarafından tekerlekli sandalyede görüntülendi.

Geçtiğimiz ay evinde ayakları birbirine dolaşınca yere düşen sanatçı Emel Sayın, o günden bu yana evinde istirahatteydi. Kazanın ardından sol omzu ve bacağı kırılan sanatçının omzu askıya alınmıştı.

TEKERLEKLİ SANDALYEYLE DOLAŞIRKEN GÖRÜNTÜLENDİ

Sayın, önceki gün kontrol için doktora gitti. Hastane çıkışı ekibiyle birlikte İstinye Park'a geçen sanatçı, tekerlekli sandalyeyle dolaşırken görüntülendi.

Emel Sayın, "Kazadan sonra ilk kez dışarı çıktım. Daha fazla dayanamadım. Artık iyileşiyorum, fizik tedaviye de başlayacağım. Her şey güzel olacak." dedi. (Kaynak: Hürriyet-Kelebek)

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Emel Sayın Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

KEMONUN MALLARI BUNLAR,,,:

sanki ülkemizi bir faydasimi var bunun, , islari gücleri hovardaligi tesvik edip tacizcilerin sayisini artirmaktan baska ne yapiyorlar, , sadece zarar yapiyorlar, , ama kör ve sagirlarin bunu anlama kapasiteleri hic yoktur, onlar topragin altina girince uyanacaklardir, ,

46
3
yanıtYanıtla
cem tuna:

Türk Sanat Müziğinin son derece değerli SANATÇISI Emel Sayın''a acil şifalar diliyorum. . .

12
16
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Güzelliği ve zarafeti ile rakipsiz. Allah uzun ömürler versin

6
22
yanıtYanıtla
Gülcann:

Yapmacık şey Kendin olamadın .

24
3
yanıtYanıtla
Allah sifa versin:

Hayat dolu bir insan cok seviyorum eski sanatcilar bambaska zaten bugünkilere sanatci denmez

1
0
yanıtYanıtla
Aslihan Mobil-IOS:

Yazik traje komik ama

0
0
yanıtYanıtla
mahsunimobilWeb@haberler.com:

Çok yaşadınki yaşıtların yıllardır kara toprak altında...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title