Haberler

Eliz Sakuçoğlu'nun Elbisesini Gören "Kıyafet Giymeyi Unutmuş" Diyor

Güncelleme:

GQ Men of The Year ödül törenine katılan Eliz Sakuçoğlu, öyle bir elbise tercih etti ki görenler "Kıyafet giymeyi unutmuş." demeden edemedi.

Stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu, dün gece Volkswagen Arena'da düzenlenen "GQ Men of The Year" ödül törenine katıldı. Sakuçoğlu'nun kıyafeti geceye damga vurdu.

CESUR FOTOĞRAFLAR PAYLAŞTI

Eliz Sakuçoğlu uzun bir hazırlık sürecinin ardından, paylaştığı cesur fotoğrafla sosyal medyayı salladı. Eliz Sakuçoğlu, gece boyunca yakın dostlarıyla çekildiği fotoğrafları da Instagram hesabından paylaştı.

İşte Eliz Sakuçoğlu'nun o paylaşımları:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Eliz Sakuçoğlu Volkswagen Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (22)

BUSE:

GAYET NORMAL BEN DIŞARI ÇIKARKEN GİYİYORUM BUNU BE

9
14
yanıtYanıtla
BUSE:

EVDE HİÇ GİYMİYOM CANIM MERAK ETME

yanıt1
yanıt0
31cihan:

millet doydu artik yillardir böyle ciplak reklamlara, , , hicte ilgi cekici degil siradan bir görünüm. . .

16
0
yanıtYanıtla
MALLIM MÜLKÜM ORTADA:

Stil danışmanıymış sesli güldüm. Biryerlerinden meslekler uyduruyorlar çünkü yetenekelri ve sermayelerini ortaya koymak zorundalar. Stil Danışmanının da sermayesi elbisesiz görülebilir. Yardımseverlik budur mal mülk ortada olmalı. Tek yeteneği ve sermatesi bu işte çok görmeyin.

12
1
yanıtYanıtla
gampil:

sitilini seveyim

yanıt0
yanıt0
nusaybinli mehmed:

size neelalem ne giyerse giyer, isterse çıplak dolaşırkimse kimseye karışamazerkeklik ona bakmakta değil asıl ERKEKLİK KADIN ÇIPLAK DAHİ OLSA BAKMAMAKTADIR

7
6
yanıtYanıtla
NUSAYBİNLİ MEHMED:

size neelalem ne giyerse giyer, isterse çıplak dolaşır kimse kimseye karışamaz erkeklik ona bakmakta değil asıl ERKEKLİK KADIN ÇIPLAK DAHİ OLSA BAKMAMAKTADIR

yanıt0
yanıt0
Hatice:

Cocuklara tecavuz ediliyor kadinlar olduruluyor bosanmalar cogaliyor erkek mi kadinmi oldugu belli olmayan erkekler kadinmi erkekmi oldugu belli olmayan kadinlar hergun sevgili degistiriliyor yani kimin eli kimin cebinde ve bunlar magazin diye tv de gisteriliyor

13
0
yanıtYanıtla
Asi:

Insan bunu niye giyer herkes bana baksin ben dikkat cekim teklif gelsin artik ne teklifi gelecekse..guzel bayanin acik giyinmeye ihtiyaci yok millet bana baksin diye bi egosu yok.caliyorlar bir batman boyayi yuzlarine aha ben guzelim.he sen guzelsin :)

12
0
yanıtYanıtla
BİLGİN:

Murat tan ayrıldıktan sonra kendini iyice saldı

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title