Haberler

Ebru Şancı'ya Eşi Alpaslan Öztürk'ten Büyük Jest

Güncelleme:

2 aylık hamile olan manken Ebru Şancı, son model Mercedes cipinin fotoğrafını "Doğum hediyem" notuyla paylaştı.

Eskişehirsporlu futbolcu Alpaslan Öztürk'le (23) geçen Eylül ayında Belçika'daki tarihi bir şatoda evlenen Ebru Şancı, Instagram'dan eşinin hediye ettiği jipin fotoğrafını paylaştı.

"DOĞUM HEDİYEM"

2 aylık hamile olan eski manken, son model Mercedes jipinin fotoğrafını "doğum hediyem " notuyla yayınladı. Ebru Şancı'ya "kızz kocan ne aldı, ayy ne cömert maşallah" gibi yorumlar geldi.

İşte Şancı'nın o paylaşımı;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Alpaslan Öztürk Ebru Şancı Mercedes Eylül Üst Manşet Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500

Yorumlar (8)

elif:

ya ben anlamıyorum bırak futbolcuyu , biz normal işinde gücünde evlenecek adam bulamıyoruz, kadın hem kendinden küçük hem de zengin bulmuş, biz de evde elimize el değmeden çürüdük

9
3
yanıtYanıtla
KIZ:

KOCAMI ARADIN BU KADAR İÇİNİ DÖKTÜN. EY AHALİ YOK MU BU KIZIN HALİNDEN ANLAYAN

yanıt1
yanıt0
LiseliMobil-ANDROID:

Nedir bu orta yasli kadinlardan gencler olarak cektigimiz. tacizin kralini yasiyoruz resmen

7
0
yanıtYanıtla
dürbünlü:

evlen bosan, , türk kültürü degildir, , kemelis kültürdür, , avrupadan ithaldir, ,

3
3
yanıtYanıtla
akp destekçisiMobil-ANDROID:

İtalya Ferrarisinden sonra Kürtler işe el attı kürtrarri çok yakında yollarda :)

4
0
yanıtYanıtla
mustafa çizmeciMobil-ANDROID:

elif biraz başınızı aşağılara eyip baksanız ne evde kalır ne de çürürsün heppp havaya baktınızdan bizleri göremiyonuz

0
0
yanıtYanıtla
Nesli Mobil-ANDROID:

görgüsz

0
0
yanıtYanıtla
CacaMobil-IOS:

Okadar kisinin kullandigi kadini ev karisi olarak aldilarmi yani? gir Google ebru sanci yaz hersey ortada adamda saglam iskembe varmis herkez kaldiramaz böyle kadini!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title