Haberler

Hesabındaki paralar buhar olunca Ebru Polat, çılgına döndü! Gerçek sonradan ortaya çıktı

Güncelleme:

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla her daim magazin gündeminde yer almayı başaran Ebru Polat, bir bankada duran paralarının buhar olup uçtuğunu öne sürdü. İlgili bankayı etiketleyerek serzenişte bulunan Polat, daha sonra sorunun çözüldüğünü ifade etti.

Instagram hesabından yaptığı birbirinden cesur paylaşımlarla adından söz ettiren şarkıcı Ebru Polat, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda bankada duran paralarının buhar olup uçtuğunu iddia etti.

"HESABIMDAKİ PARA NEREDE?"

İlgili bankayı etiketleyerek serzenişte bulunan Polat, "Hesabımdaki para nerede? Acil ulaşın bana! Hatlarınız düşmüyor" diyerek isyan etti. Konu hakkında Snob Magazin'e özel açıklamalarda bulunan Polat, "Sorunu hallettiler. Çok sevindim" dedi.

Ebru Polat'ın başına gelen olay herkesi korkuttu! Bankada duran parası buhar oldu

BANKADA PARA TUTMAK GÜVENLİ Mİ?

Ünlü yatırımcı Marc Faber, küresel kredi piyasalarında oluşan balonun yakın gelecekte patlayacağını ve dünya çapında bir felakete neden olacağını ileri sürdü. Faber, bankalarda para tutmanın artık hiç akıl karı olmadığını ifade etti.

Ebru Polat'ın başına gelen olay herkesi korkuttu! Banka hesabındaki paralar buhar oldu

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Ebru Polat Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (35)

Gülseren Topuz:

Ne kadardı .?. İstersen IBAN Numaranı Ver Bir KAMPANYA Başlatalım ..

14
1
yanıtYanıtla
Rüknettin dede:

Selam Gülseren hamfendi hanım.Memleket nire?

yanıt0
yanıt1
KÖYLÜ MEMET:

Ebru hanım sizin için 20 dönüm tarlam , 15 ineğim 50 koyunum ve 2 traktörümü satarım. Bizim Hatçe''de anca inek sağsın.

4
9
yanıtYanıtla
Acayip:

Parasını Alnı hariç her yerlerinden ter dökerek kazanıyor kadın. Ne eforlar sarf etmiştir kim bilir. Verin kardeşim kadının parasını sonuçta sermeye gençleşmiyor, onun da bir son kullanma tarihi var.

11
1
yanıtYanıtla
Aydar dümenci:

Adamsın tertip.

yanıt0
yanıt0
Ugur b.:

Ne yapsin kolay kazanmadi :)

10
1
yanıtYanıtla
Reşo dayı:

Selam bebişim

yanıt1
yanıt4
Acep:

Bu kim ki?

7
3
yanıtYanıtla
asdas:

bayagıda heryeri estetik olmuş harikaa :D

7
2
yanıtYanıtla
Harikasın:

Ebru bu alemde seni tek geçerim harikasın

2
5
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title