Haberler

Dün evlenen Hanife Gürdal, eşi Kemal Ayvaz ile meyhanede dansöz oynattı

Güncelleme:

Sevgilisi Kemal Ayvaz ile dün nikah masasına oturan fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, dün akşam eşi ve yakın dostlarıyla meyhanede kutlama yaptı. Çift, kutlamalarında dansözü masa çıkartarak para taktı.

Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, bir süredir fotoğrafçılığını yapan Kemal Ayvaz ile dün nikah masasına oturdu. Nikah sonrası meyhaneye giderek kutlama yapan çift, sonrasında dansöz çağırarak göbek attı.

MEYHANEDE KUTLAMA YAPTILAR

Her anını sosyal medya hesabından paylaşan fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, dün kuaför salonunda fotoğraf paylaşarak evleneceğini duyurdu. Ailelerinin katıldığı nikah töreniyle evlenen Hanife, sonrasında bir meyhanede eğlence yaptı. Gürdal'ın eşi Kemal Ayvaz, Instagram hesabından "Bekarlığa veda partim" notuyla bir dansöz videosu paylaştı.

Dün evlenen Hanife Gürdal, eşi Kemal Ayvaz ile meyhanede dansöz oynattı

HANİFE DANSÖZE EŞLİK ETTİ

Yakın zamanda önce başörtüsünü çıkaran Hanife ise masaya çıkarak göbek atan dansöze eşlik etti. Çiftin alkollü mekandaki kutlama görüntüleri ise sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti.

Dün evlenen Hanife Gürdal, eşi Kemal Ayvaz ile meyhanede dansöz oynattı

"HANİFE AYVAZ DİYECEKSİNİZ"

Hanife Gürdal, nikah sonrası eşiyle bir fotoğrafını paylaşarak "Hanife Ayvaz diyeceksiniz" dedi. Ayvaz ise Gürdal ile olan fotoğrafını hikaye kısmından paylaşmakla yetindi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hanife Gürdal Kemal Ayvaz Haberler

500

Yorumlar (52)

orhan baba:

bu tarz hayatlara yazıklar olsun

29
0
yanıtYanıtla
kız hanife:

bir başörtülünün gerçek yüzü

5
20
yanıtYanıtla
ADMAN:

Ben ayirt edemedim hangisi hanife.

25
0
yanıtYanıtla
Objektif ve nesnel:

Saçını dini vecibeyi yerine getirmek için değil ona verilmiş bir programı uygulamak için kapattığı içinin pisliklerini örtmek için kullandığı apaçık ortada. Türkiye de buna benzer bir sürü operasyon var. Gençlerimizin akıllı ve gözü açık olup bunları örnek almaması lazım...

21
0
yanıtYanıtla
PAŞALI:

Hanife kocasıyla 6 ay evden dışarı çıkmaz.

20
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ADAM DA PEPE YE BENZİYOR GEVŞEK

20
0
yanıtYanıtla
Miray..:

hanife masaya cikip sen ne zaman oynayacaksin?

19
0
yanıtYanıtla
MT:

Okumadinmi oynamis bile.

yanıt4
yanıt0
Neva:

Evlenene mutluluklar dilerim, çocuğu olana güle güle büyüt derim ama bu kıza evliliği uzun sürmez , bosanir diyorum. . Keşke birazcık eğitime yonelseydi. Hanife yarım kalan eğitimine devam ediyor diye bir haber duysaydik.

13
4
yanıtYanıtla
pako:

artık yeter bu kadınla ilgili haber gördüğümde midem bulanıyor

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title