Haberler

Duman'ın Solisti Kaan Söyledi, Eşi ve Oğlu Oynadı

Türk rock müziği grubu Duman, Bodrum yaz konserleri kapsamında Ramazan bayramının 2’inci günü Bodrum Antik Tiyatro’da konser verdi.

Türk rock müziği grubu Duman, Bodrum yaz konserleri kapsamında Ramazan bayramının 2'inci günü Bodrum Antik Tiyatro'da konser verdi. Grubun solisti Kaan Tangöze'nin eşi ve oğlu da konseri izledi.

Yaz konserlerinin ikincisinde Duman Grubu sahne aldı. Bodrum Antik Tiyatro'daki konsere gençler yoğun ilgi gösterdi. Antik Tiyatro'da sahne alan grubu dinlemek için gelen tatilciler Antik Tiyatro önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Konser başlamadan saatler öncesinde izdiham oluşturan Duman hayranları, antik tiyatroyu hınca hınç doldurdu. Özellikle genç kızlar Duman grubunun şarkılarını çığlılar atarak dinlediler. Konserde en çok eğlenen ise Duman grubunun solisti Kaan Tangöze'nin eşi Seçkin Piriler oldu. Oğlu Hakan Tangöze ile konseri izleyen Seçkin Piriler, her şarkıya eşlik edip oğlu ile şakalaşması dikkat çekti. Gençlerin yanı sıra minik hayranlarının ise Duman'a büyük ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı. Duman bandanası takan minikler renkli görüntüler sergiledi.

Bodrum Antik Tiyato konserleri kapsamında 25 Temmuz akşamı ise sevilen sanatçı Nilüfer sahne alacak. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Seçkin Piriler Kaan Tangöze Duman Grubu Bodrum Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title