Haberler

Dönemin İkonları 80'leri Anlatıyor

'80'ler' denildiğinde aklınıza neler geliyor? Kabarık saç? Omuz vatkası?.

'80'ler' denildiğinde aklınıza neler geliyor? Kabarık saç? Omuz vatkası?.. 80'ler yalnızca nostaljiden ibaret değil; şu anda yaşadığımız dünyanın temellerini atan pek çok önemli gelişmenin yaşandığı bir dönem... O yıllarda spor kahramanları, futbolda yaşanan inanılmaz anlar, ilgi çekici buluşlar ve yıkıcı felaketler; dünyada milyonlarca insanı etkiledi.

İLK RENKLİ TELEVİZYON

National Geographic Channel, '80'ler' isimli belgeselde; o yıllara damgasını vurmuş müzik ve film dünyasının starlarını, teknolojinin öncülerini, medya ve iş dünyasında en çok konuşulan isimleri bir araya getirdi. Belgeselde; Oliver Stone, Jane Fonda, Danny DeVito, Calvin Klein, Michael J. Fox, David Hasselhoff, Larry King, Donna Karan, Naomi Campbell gibi döneme damgasını vurmuş isimler, 80'li yılları kendi bakış açılarından anlatıyor. O yıllarda Türkiye'yi sallayan Halit Kıvanç, Tanju Çolak, Naim Süleymanoğlu, Seyyal Taner, Neşe Erberk ve Sermet Erkin gibi isimler de belgeselde; 80'ler Türkiye'sinin önemli olaylarını ve anılarını paylaşıyor. Naim Süleymanoğlu'nun Olimpiyat Madalyası kazanmasından Tanju Çolak'ın Altın Ayakkabı'sına, ilk renkli televizyondan dönemin moda trendlerine kadar birçok konu gündeme geliyor.

19 MAYIS'TA BAŞLIYOR

'80'ler'in ilk bölümü; 19 Mayıs saat 21.00'de National Geographic Channel'da...

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Naim Süleymanoğlu Tanju Çolak 19 Mayıs Türkiye Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title