Haberler

Dolar ve altının rekor kırdığını gören Nurgül Yeşilçay, Asmalı Konak'taki takı sahnesini paylaştı

Güncelleme:

Son günlerde yükselişe geçen dolar 23 lirayı, gram altın da 1.456 lirayı aşarak rekor kırdı. Oyuncu Nurgül Yeşilçay da sosyal medya hesabından Asmalı Konak dizisindeki takı töreni sahnesinden bir fotoğraf paylaşarak "Günün fotosu" yorumunu yaptı.

28 Mayıs'ta düzenlenen Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinden beri rekor üstüne rekor kıran dolar bugün 23 lirayı, gram altın da 1.456 lirayı aşarak rekor kırdı. Başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay da artışa geçen dolar ve altınla ilgili güldüren bir paylaşımda bulundu.

YILLAR ÖNCEKİ DİZİ SAHNESİNİ PAYLAŞTI

Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Veda Mektubu dizisinde başrol oynayan Yeşilçay, 2002-2003 yılları arasında yayınlanan Asmalı Konak'taki Özcan Deniz'le takı töreni sahnesinden bir fotoğraf paylaşarak "Günün fotosu" notunu yazdı. Yeşilçay paylaşımına dolar ve altın emojisi koymayı da ihmal etmedi.

Dolar ve altının rekor kırdığını gören Nurgül Yeşilçay, Asmalı Konak'taki takı sahnesini paylaştı

Dolar ve altının rekor kırdığını gören Nurgül Yeşilçay, Asmalı Konak'taki takı sahnesini paylaştı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Nurgül Yeşilçay Sosyal Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500

Yorumlar (4)

İbrahim Demirel:

Kimse mevcut iktidarın mükemmel olduğunu iddia etmiyor. İnsanların iktidarı desteklenmesinin en büyük nedeni koca ülkede muhalefetin olmamasıdır. Terör örgütleriyle işbirliği yapanlara bu ülkede yer yok. Altin 10 kat daha artsa bu böyle olacak.

166
98
yanıtYanıtla
erkan yüksel:

eyy gıdı gunler ..reıscıler eskıden dugune gıttıklerınde bı gelıne bırde dagmada takarlardı...ne gunlerdı..şimdi halk ekmek kuyrugunda hepsı...allah kımseyı aklından etmesın

37
10
yanıtYanıtla
bülent güler:

Erkan yükselin derdi para bizim ki vatan. Fakat bilmediği bir şey var 1970 de 11 TL olan dolar 2002 yılında 1.5 milyondu. Battik mi hayır korkma ama toprağımız koptuğu zaman tekrar gelmez . Sen halen 52 nin neden oy verdiğini anlamamışsin :)

4
13
yanıtYanıtla
ahmet aydogan:

Konakta yasayan zengin kisiler canlandiriliyor 5 tl ve 10 tl takmislar bugun iki simit icin bir 5 birde 10tl vermek gerekiyor bu dizi 20 yil once cekilmis

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title