Haberler

Demet Özdemir'e Dost Kazığı!

Güncelleme:

Oğuzhan Koç ile evli olan oyuncu Demet Özdemir'in tarzındaki büyük değişimin sırrı çözüldü. Özdemir, stil danışmanını değiştirdi. Ünlü ismin eski stil danışmanı hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Oğuzhan Koç'la düğününde giydiği gelinlik ve son dönemdeki daha birçok kıyafetiyle çok eleştirilen güzel oyuncu, 'alaturka' bulunan tarzından kendisi de rahatsız olmaya başladı.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre Demet Özdemir, bunun üzerine de son projesine başlamadan hemen önce aynı zamanda yakın dostu da olan Rutkay Öziş ile çalışmama kararı aldı.

ARKADAŞLIĞINI DA BİTİRDİ!

Rutkay Öziş ile arkadaşlığını da bitiren Demet Özdemir, Aslı Parlak ile çalışmaya karar verdi ve bu iş birliği sonrası güzel oyuncunun tarzı çok beğenildi.

Özdemir'in Rutkay Öziş'le yol ayrımının ardından birçok da dedikodu yayıldı.

DEMET ÖZDEMİR'İ ZOR DURUMDA BIRAKTI

Magazin kulislerinde konuşulanlara göre, Öziş, çekimlerde kullanmak üzere dünyaca ünlü markalardan ödünç aldığı parçalara ne fatura kesti ne de binlerce TL'lik ürünleri geri iade etti.

Bu yüzden de Demet Özdemir, birçok kez zor durumda kaldı.

Öziş'in bu tavrı da bardağı taşıran son damla oldu ve güzel oyuncu, stil danışmanıyla tüm bağını kopardı.

DEMET ÖZDEMİR KİMDİR?

Demet Özdemir kimdir, nereli ve kaç yaşında; Demet Özdemir, Türk oyuncu, model ve dansçıdır. 26 Şubat 1992 doğumlu Özdemir, 30 yaşındadır.

Fantastik drama dizisi Sana Bir Sır Vereceğim'deki "Aylin" karakteriyle tanındı. Global arenada ilk çıkışını Can Yaman ile birlikte rol aldığı Star TV'de Erkenci Kuş dizisiyle yaptı.

'Dünyayla Benim Aramda' adlı diziyle gündemde olan Demet Özdemir, şarkıcı Oğuzhan Koç ile evlidir.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Takvim Gazetesi Demet Özdemir Oğuzhan Koç Sadece Sondakika Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title