Haberler

Demet Akalın'ın Kızı Hira'nın Rol Almak İstediği Yeni Gelin Dizisi Final Yapıyor

Show TV'nin en iddialı ve başarılı dizilerinden biri olan Yeni Gelin için izleyenleri üzecek karar çıktı. 3. sezonunda istediğini bulamayan dizi erken final yapacak.

HİRA'NIN FENOMEN DİZİSİ FİNAL YAPIYOR

Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın küçük kızı Hira'nın severek izlediği hatta başrol oyuncusu Jessica May'a ulaşarak bir bölümünde rol almak istediği dizi, yayından kalkıyor. Geçtiğimiz aylarda 4 yaşındaki kızı Hira ile alışveriş merkezinde görüntülenen Demet Akalın, "Hira Yeni Gelin'de oynamak istiyor. Jessica May ile telefonlaşıyor, sağ olsun çok şeker bir kız, hep bize mesaj atıyor. Onu görmeye Adana'ya gideceğiz. Hira, onun kızını oynayacakmış" demişti.

Demet Akalın'ın Kızı Hira'nın Rol Almak İstediği Yeni Gelin Dizisi Final Yapıyor

YENİ GELİN FİNAL YAPIYOR

Show TV'nin 3. sezonuna başlayan Süreç Film imzalı 'Yeni Gelin' dizisi için final kararı alındı. Ersoy Güler'in yazıp yönettiği komedi dizisi 2 sezon boyunca cumartesi akşamları zirvede yer almış, kanalın da yapımcının da yüzünü güldürmüştü. Yeni Gelin dizisi 3 hafta sonra ekrana gelecek olan 63. bölümüyle ekrana veda edecek.

Demet Akalın'ın Kızı Hira'nın Rol Almak İstediği Yeni Gelin Dizisi Final Yapıyor

KADROSUNDA USTA OYUNCULAR YER ALIYOR

Yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu'nun üstlendiği, Yeni Gelin'de başrollerindeki Jessica May ve Tolga Mendi'nin yanı sıra Mustafa Avkıran, Sema Keçik, Dağhan Külegeç, Yonca Şahinbaş, Zeynep Kankonde, Lale Başar ve Renan Bilek gibi usta oyuncular da yer alıyor.

Demet Akalın'ın Kızı Hira'nın Rol Almak İstediği Yeni Gelin Dizisi Final Yapıyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Akalın Jessica May Dizi Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Anneye fitre verilir mi? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar?
500

Yorumlar (33)

Tugba koç:

Gereksiz dizi kalkmasına çok sevindim

9
11
yanıtYanıtla
Realist:

çok şükür saçma sapan bir dizi daha final yapıyor feministler lafa gelince mangalda kül bırakmıyorlar ama böyle dizilere ses çıkartmıyorlar

10
6
yanıtYanıtla
hıdır diker:

tüühh üzüldüm severek izlediğim bir diziydi devam etmesini isterim.

9
6
yanıtYanıtla
Sen anlat karadeniz:

Güzel bir diziydi final yapmasın

7
7
yanıtYanıtla
OH BE:

BU SAÇMALIK EKRANLARDAN KALKTIĞI İÇİN ÇOK MUTLUYUM!

7
6
yanıtYanıtla
Eşitlik:

La bu diziyi izleyenin beyninde hasar vardır bence.

5
7
yanıtYanıtla
Sen anlat karadeniz:

Final yapmasaydı keşke

7
5
yanıtYanıtla
nhl:

ama çok güzeldi nasıl final yapar ya

9
3
yanıtYanıtla
Ada:

Çok şükür cok sevindim saçma sapan filimler var hep ekranlarda çok saçma bir dizi

6
5
yanıtYanıtla
Sevilay TAŞKESEN:

Türk halkının kültürüne aykırı bir dizi iyi ki final yapıyor.

6
4
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title