Haberler

Defne Samyeli, Serenay Sarıkaya'yla alakalı sorulara sert çıktı: Çok ayıp

Güncelleme:

Önceki gün Nişataşı'nda görüntülenen Defne Samyeli, Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz'la alakalı soruya cevap vermek istemeyince "Çok ayıp" diyerek tepki gösterdi.

Oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli, önceki gün annesi Sendegül Samyeli'yi Nişantaşı'ndaki bir ortopedi doktoruna götürdü. Kendisini görüntüleyen basın mensuplarıyla sohbet eden Samyeli, eski ilişkisi hakkındaki sorulara "Dünya gündemi değişti, sizin gündeminiz değişmedi" diyerek tepki gösterdi.

"BAŞKA İNSANLARI SORACAKSANIZ ANLAŞMA BOZULUR"

Samyeli muhabirlerin sorularına yanıt vermek için durunca gelen sorular ünlü oyuncuyu kızdırdı. Samyeli'ye önce "Tuğba Büyüküstün'ün Umut Evirgen'den ayrılma sebebi olarak adınız geçiyor. Ne düşünüyorsunuz?" sorusu soruldu. Ardından ise Serenay Sarıkaya'nın havuz görüntüleri soruldu.

Sorular karşısında gerilen Samyeli ise "Dünya gündemi değişti. Sizin gündeminiz değişmedi. Benimle ilgili sorular soracaksanız devam edelim konuşmaya. Başka insanları soracaksanız anlaşma bozulur. Çok ayıp, sizlere böyle soruları yakıştıramıyorum" dedi.

Defne Samyeli, Serenay Sarıkaya'yla alakalı sorulara sert çıktı: Çok ayıp

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serenay Sarıkaya Defne Samyeli Nişantaşı Haberler

500

Yorumlar (9)

Mert:

Maske takın abla korona var korona boşverin cemi serenayı onu bunu

8
0
yanıtYanıtla
doğrucu:

Defne Serenay dan daha güzell

7
1
yanıtYanıtla
hfhjj:

magazinciler de çok fena.

3
0
yanıtYanıtla
Rocos:

Başka sormaya değee ne sunuyor, kızlarından başka.

3
0
yanıtYanıtla
özlem:

kesinlikle serenay a bin basar bu kadın çok güzel

2
0
yanıtYanıtla
cossar:

Virüsün boyundan ve sol el bileginden girdigini sanan 2 şaşkın

2
0
yanıtYanıtla
devam:

bazen bir yere gelmek icin ufak hesaplar ile kendilerini maf ediyorlar kim denk gelir ise yatan var bence bu bir leke ufak hesap icin

1
0
yanıtYanıtla
ayıp ve bunlar ha ?:

valla çok ayıp etmişsiniz

1
0
yanıtYanıtla
temel:

biz de olsa yirtik elbise alay ederler zengin giydimi moda derler ustelik de cøpe attigim seyi nerde ise bir araba parasina satiyorlar ben satmis olsam kimse almaz anlamadigim sey fakir giyer ile alay konusu zengin giyer ise moda

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title