Haberler

Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu, resti çekti: Serenay Sarıkaya varsa ben yokum

Güncelleme:

Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu, marka yüzü olduğu bir şampuan firmasının çekiminde Serenay Sarıkaya'nın da olacağını öğrenince resti çekti.

Şarkıcı ve oyuncu Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu, geçtiğimiz yıl dünyaca ünlü bir şampuan markasının sosyal sorumluluk projesinde yer aldı. Aynı markanın reklam yüzü ise Serenay Sarıkaya'ydı. Marka bu yıl da farklı bir proje için Talu'ya teklif götürdü. Ancak Talu, annesinin ilişkisini bitirdiği iddia edilen Serenay Sarıkaya ile aynı projede yer almak istemedi.

"SERENAY'I OLDUĞU YERDE BEN YOKUM"

Takvim'de yer alan habere göre: Firma, Serenay ve Deren Talu'nun da içinde olduğu birkaç güzeli bir araya getirerek yeni bir proje yapmak istedi. Bunun için Deren'e teklif götüren firma yetkilileri, "Serenay'ın olduğu yerde ben yokum" cevabını aldı.

ANNESİ İÇİN TEKLİFİ REDDETTİ

Defne Samyeli ve Cem Yılmaz, evlilik yolunda giden ilişkilerini ani bir kararla noktalamıştı. İlişkisi biten Yılmaz, kısa sürede Serenay Sarıkaya ile aşk yaşamaya başladı. Haberi aldıktan sonra zor günler geçiren Samyeli konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Konduramamıştım" diyerek günlerce konuşulmuştu. Deren Talu'nun da projede yer almamasının nedeni olarak annesi gösterilmişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serenay Sarıkaya Defne Samyeli Deren Talu Magazin Haberler

500

Yorumlar (39)

TUBA:

ŞEHİT HABERLERİNDEN DAHA ÖNEMLİ TABİ BUNLAR ÜLKE ALMIŞ BAŞINI GİDİYOR DERDİMİZE BAK

26
6
yanıtYanıtla
haha:

bugünde duyar kasıldı

yanıt2
yanıt3
samsunlu:

ülke gündemi. . . çok önemli. .

18
0
yanıtYanıtla
Krtik:

Çok kritik bir haber.okuyun

17
1
yanıtYanıtla
CORÇ:

deren daha güzel serenay öğğğğ

13
4
yanıtYanıtla
fb:

helal sana deren

16
1
yanıtYanıtla
ww:

neyine helal rest cekti diyemi vah vah serenayinda umrunda siz devam edin kritiginize hahahaha

yanıt0
yanıt0
Defne samyeli çok mu farklı:

İnsan yaşattığını yaşamadan ölmezmiş defne samyeli eski eşini aldattı ne oldu devran tersine döndü geçmişteki hatasının bedelini ihanetle ödedi kimsenin ahı kimsede kalmaz

17
0
yanıtYanıtla
sert can:

serenay varsa bende yokum . . . . deren varsa varız. . . .

9
8
yanıtYanıtla
poni:

kız haklı

13
3
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title