Haberler

Defne Joy Foster'ın Annesi, Kızının Mezar Taşına Sarılıp Ağladı

Güncelleme:

2011 yılında hayatını kaybeden Defne Joy Foster, ölümünün 7'nci yıl dönümünde mezarı başında anıldı. Törende ünlü oyuncunun annesi, kızının mezar taşına sarılıp ağladı.

Oyuncu Defne Joy Foster, ölümünün 7'nci yıl dönümünde Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki mezarının başında ailesi ve sevenleri tarafından anıldı. Törende ağlayarak kızının mezar taşına sarılan anne Hatice Foster'ı yakınları teselli etti.

MEZARI BAŞINDA ANILDI

2011 yılında hayatını kaybeden Defne Joy Foster, ölümünün 7'nci yıl dönümünde Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki mezarının başında anıldı. Anma törenine anne Hatice Foster ile merhum oyuncunun yakınları ve arkadaşları katıldı.

ACILI ANNE, AYAKTA DURMAKTA ZORLANDI

Defne Joy Foster'ın mezarı başında toplanan yakınları dua etti. Törende ayakta durmakta zorlanan anne Hatice Foster, ağlayarak kızının mezar taşına sarıldı. Uzun süre kızının mezar taşına sarılan Hatice Foster'ı yakınları teselli etti.

"ALLAH DÜŞMANIMIN BAŞINA VERMESİN"

Anne Hatice Foster, "Çok üzgünüm, Allah baş düşmanımın başına vermesin" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Defne Joy Foster Zincirlikuyu Magazin Haberler

500

Yorumlar (7)

Yok artık!:

Ahmet Altan''ın oğlu yüzünden öldü. İnsan bir ambulans çağırır. Yok sokağa çıkmış sokak sokak yardım aramış bilmem ne. Çok ama çok garip bir vaka.

8
2
yanıtYanıtla
LOGAR:

BONANZALILAR

yanıt0
yanıt0
Eşref:

Çok sampatik bi kadındı çok üzülmüştüm o zamanda

7
0
yanıtYanıtla
Gerçekler:

Hala ihmali olanlar ceza almadımı:(:(:( Allah rahmet eylesin. gerçekten ölümüne çok üzülmüştüm

7
0
yanıtYanıtla
Özlem:

ALLAH rahmet eylesın benım babamda 2.2.2011 de vefat ettı aynı saatde cok acı biz yasadık ailesıne sabır versın rabbım

3
0
yanıtYanıtla
Türker akbulut:

Adı üstünde imtihan dünyası olum süz geçiş yok ahirete çünkü bu beden dünyaya gore dizayn edildi hastalık ve ölüm var Allah daha güzel beden verecek düşünen insanlara sabır Rabbim günahlarını affetsin

0
0
yanıtYanıtla
yorumcu 166:

??????

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title