Haberler

Damla Sönmez 'En İyi Kadın Oyuncu' Ödülünü Kazandı

Güncelleme:

Ünlü oyuncu, "Deniz Seviyesi" filmindeki rolüyle Milano Uluslararası Film Festivali'nde "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü kazandı. Sönmez, törende ayakta alkışlandı.

Milano Uluslararası Film Festivali'ne "Deniz Seviyesi" filmi damgasını vurdu. Filmin başrol oyuncusu Damla Sönmez "En İyi Kadın Oyuncu", filmin yönetmenleri Nisan Dağ ve Esra Saydam ise "En İyi Yönetmen" dalında ödül kazandı.

İZLEYİCİLER AYAKTA ALKIŞLADI

Film ekibi önceki gün ödüllerini teslim almak ve festival kapsamında filmin gösterimine katılmak üzere Milano'daydı. Sönmez, ödülü aldıktan sonra "Ödül kazanmak her zaman çok gurur verici. Bu ödülü uluslararası alanda kazanmaksa çok heyecan verici bir şey. Çünkü bu aynı dili, dini, kültürü paylaşmadığımız insanlarla duygudaşlık kurabiliyoruz demek. Bu sinemanın birleştirici gücü demek. Birlik olmak Türkiye için de bugün en çok ihtiyacımız olan şey. O yüzden bu ödül çok daha anlamlı hale geliyor. Çok teşekkür ederim" diye konuştu. Oyuncunun konuşması izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

ARMANİ TEBRİK ETTİ

Filmin gösterimine ve ödül törenine Giorgio Armani de katıldı. Ünlü modacı, tören sonrası filmi çok beğendiğini belirterek Damla Sönmez'i kutladı. Sönmez'e İtalyan TV kanalları da büyük ilgi gösterdi. Ünlü oyuncu, kanallara verdiği röportajda "Bu sefer filmimiz için buradayım. Ama muhakkak Milano'yu gezmeye de geleceğim" dedi. Sönmez bu başarısıyla daha önce aynı ödülü alan Charlize Theron, Renee Zellweger, Kristen Stewart gibi dünyaca ünlü yıldızların arasına girdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Milano Magazin Haberler

500

Yorumlar (12)

EA Mobil-IOS:

Ölü balık gibi bakıyor oyunculuk desen sıfırın altıda güzellik desen sokaklar bunun gibi kızlarla dolu ne bulmuşlar da buna ödül vermişler

19
7
yanıtYanıtla
sinem:

Güzelliğe göre ödül verilmiyor çok bilmiş arkadaşlar. Kızın bu ilk ödülü de değil. Daha önce yine uluslararası bir çapta ödül ve altın portakal aldı. Bütün bunları doğan medyası yapmış olamaz dimi s: Ayrıca geleceği çok parlak çok çok iyi bir oyuncu. . .

yanıt2
yanıt2
Seda_42:

Gullerin savasinda oynadi basarli bi kizimiz tbrk ederim

15
10
yanıtYanıtla
..:

filmi bilemem ama dizideki oyunculuğu berbat çok yapmacık renne charlize nerde bu nerde hadi kristen i anlarım da neyse her şey güzellik işte bu zamanda tek ortak noktaları bu .

11
5
yanıtYanıtla
....Cevap. ....:

Tanımam ki. ..?

12
2
yanıtYanıtla
):

2 saat haberlere yorum yapmakta var tabi:))))

yanıt0
yanıt2
DEVRANMobil-IOS:

O diziden bu kadinin yüzünden nefret ettim.

7
6
yanıtYanıtla
eko:

valla buna nasıl odul vermısler oyunculugu sıfır yapmacıkkk bence torpılll. . .

4
6
yanıtYanıtla
kadran:

ya bu kız dizide ne harika gözüküyor, burada çok çirkin yaaa gönlüm geçti :(

4
5
yanıtYanıtla
AYŞE:

tebrik ediyorum damla. bi tanesin

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title