Haberler

    Aşk iddialarını yalanlayan Barış Murat Yağcı, Nisa Bölükbaşı ile birlikte ev kiraladı

    Güncelleme:

    Survivor Türkiye yarışmacılarından olan Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı hakkında bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. Genç çift, birlikte yaşamak için Beşiktaş'ta ev kiraladı. İkilinin kendi zevklerine göre döşediği evin kirasının ise 7 bin lira olduğu öğrenildi. Barış Murat Yağcı ise geçtiğimiz günlerde aşk iddialarını yalanlamıştı.

    Survivor 2020 yarışmacısı Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı hakkındaki iddia herkesi şaşırttı. İddiaya göre ikili birlikte yaşamak için Beşiktaş'tan ev kiraladı.

    BARIŞ'IN BABASIYLA TANIŞMIŞTI

    Survivor 2020 yarışmacılarından olan Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı bir süredir beraber oldukları söyleniyordu. Daha önce Alaçatı da görüntülenen çiftten Nisa Bölükbaşı, Murat Barış Yağcı'nın babası ile tanışmıştı. Çiftin Beşiktaş'tan ev baktığı haberleri magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. Evin kirasının ise 7 bin lira civarında olduğu öğrenildi.

    AŞK İDDİALARINI YALANLAMIŞTI

    Survivor programının sevilen yarışmacıları Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı'nın samimi bir şekilde görüntülenmesinden sonra haklarında aşk iddiaları ortaya çıkmıştı. İkilinin aşk yaşadıkları iddia edilirken taraflar sessizliğini korumuştu. Sessizliği bozan ilk isim Barış Murat Yağcı oldu. Eski yarışmacı Nisa Bölükbaşı için, "Nisa çok özel bir insan. Nisa'nın kalbi çok temiz ve çok potansiyeli olan bir kız. Yanlış yapmaması için iyi yönlendirilmesi gereken bir kız. Biz zaten aynı menajerle çalıştığımız için hep bir aradayız. Bu durumda ister istemez insanların gözünde bizi ilişki yaşıyor konumuna getirdi. Bununla alakalı akıllarda bir soru işareti kalmasını ya da insanların bu konuyu çok konuşmasını istemiyorum" ifadelerini kullandı.

    Çiceği burnunda çift Barış ve Nisa, birlikte yaşamak için ev kiraladı

    Çiceği burnunda çift Barış ve Nisa, birlikte yaşamak için ev kiraladı

    Çiceği burnunda çift Barış ve Nisa, birlikte yaşamak için ev kiraladı

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Barış Murat Yağcı Nisa Bölükbaşı Beşiktaş Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500

    Yorumlar (39)

    TojeSram:

    Bize yakışmaz böyle yaşamak. . . Umarım yalan haberdir. . . . Kadın değersiz bir varlık değildir. Nikah akdi denen bir şey var. Eski filmlerde kadınlar hakkını kanunen alabilsin diye imam nikahlı insanları resmi nikah yapmaları için zorlarlardı , şimdi düştüğümüz durumlara bak.

    19
    9
    yanıtYanıtla
    DEĞER:

    Nikah sadece kadınımı değerli kılıyor. Hangi zamandayız. Nikah akti 2 kişi arasında yapılan bir akittir. Hala namus hala kadın yönünden düşünülüyor. Allah katında erkek ile kadın arasında fark yok. Artık erdemli kadınlarımız ve erdemli erkeklerimizin zamanı. Erdem lütfen. . . .

    yanıt10
    yanıt5
    rres:

    bize ne. . .

    17
    5
    yanıtYanıtla
    yaşar:

    abi o nasıl giyiniş tarzı erkek dediğin erkek gibi kadın dediğin kadın gibi giyinir

    12
    4
    yanıtYanıtla
    kabız memed:

    FARK KALMADI ARTIK .

    yanıt3
    yanıt1
    atcan:

    para kazanmak için ne iş yapıyorlar.

    15
    0
    yanıtYanıtla
    kabız memed:

    İNÇE İİİİİŞ..

    yanıt3
    yanıt2
    Mine:

    Kabız adam daha ishal olmadınmı

    yanıt2
    yanıt0
    zambak:

    nisanın nişanlısı vardı hani çekyada onunla evlenecekti ne oldu o nişanlıya

    10
    1
    yanıtYanıtla
    Berrak su:

    Tarih oldu eskisi bariş var artik

    yanıt1
    yanıt0
    Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title