Haberler

Chloe ve Ebru Öztürk'ün 20'lik Diş Eziyeti

Güncelleme:

Nişantaşı'nda yüzü sarılı bir halde görüntülenen ünlü manken "20'lik dişler beni perişan etti" derken, 20'lik dişden çeken bir diğer isim de Serdar Ortaç'ın eşi Chloe'ydu.

Ebru Öztürk ve Chloe önceki gün Nişantaşı'nda objektife takıldı. Dişçiden çıktığını söyleyen ünlü manken Ebru Öztürk, "Bir operasyon geçirdim, mahvoldum. Çok ağrım var, 20'lik dişler beni perişan etti" dedi.

"ÜÇ DİŞİ DE ALDIRDIK"

20'lik diş operasyonu geçiren diğer isim Serdar Ortaç'ın eşi Chloe önceki akşam Nişantaşı'ndaydı. DJ Uğur Kirik ile akşam yemeği yiyen çift, mekân çıkışında muhabirlerin sorularını yanıtladı. Ortaç, "Eşimin üç tane 20'lik dişi çıkmış, biz de apar topar kliniğe giderek operasyonla o üç dişi de aldırdık. İyi ama biraz ağrısı var" dedi.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serdar Ortaç Ebru Öztürk Nişantaşı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (9)

YobazMobil-IOS:

Oyum hdp ye

4
13
yanıtYanıtla
Dilek:

Oylar Akp ye gelecegimiz icin iyi dusunun oyle karar verin obur ise yaramayan partileri defedin gitsin saglam bir TURKIYE icin

10
3
yanıtYanıtla
...:

YÜZÜNÜ GERDIRMIS SARKMLARA KARSI KULLANILIR BU BANDAJ HIC KIMSEDE DIS ICIN GÖRMEDIM BU BANDAJI

12
0
yanıtYanıtla
a cola:

oylar chp-hdp-mhp -dhkpc- aclik icin kan icin bunlara verin

2
3
yanıtYanıtla
Elif:

öbür blok da AKPKK. . .

yanıt0
yanıt3
Kara:

20 lik diş aldırınca surat ne diye böyle bağlanıyo ki?

4
0
yanıtYanıtla
emel:

habere bak yorumlara bak cok güldum ya ne var yani bende cektirdim 20lik dishaber olcak kadar neyi var yani

4
0
yanıtYanıtla
NR:

habeer??ben mi göremedim??

1
0
yanıtYanıtla
sinan:

akp diyen ler , mhp diyenler , hdp diyenler ya bırakın birbirinizle uğraşmayı barış gelsin huzur gelsin insanlık gelsin , din , dil , ırk , cinsiyet ayrımını bırakın artık hayat kısa , sarılın birbirinize kan dökmek savaşmak bunlar kolay zor olan insan kalabilmek insan kalın iki seçenek var ya kan kaos ortamında yaşamak yada sarılarak severek yaşamak seçim sizin elleriniz de

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title