Haberler

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak Kaz Dağları'nda Evlendi

Güncelleme:

Ünlü çift, dün akşam Kaz Dağları'nda düzenlenen törenle evlendi. Törende Düvenci'nin nedimeliğini, kızı Melisa yaptı.

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak, geçen sene çekilen "Aşkın Kanunu" dizisinin setinde başlayan aşklarını nikâh masasına taşıdı. Düğün için Kaz Dağları'nı seçen ikili, Yeşilyurt Köyü'ndeki Çetmihan Hotel'de nikâh defterini imzaladı.

KIZI DA GELİNLİK GİYDİ

Düvenci ve Şakrak'ı bu mutlu günlerinde sanatçı dostları da yalnız bırakmadı. Ceyda Düvenci'nin kızı Melisa Nur da gelinlik giyerek annesinin heyecanına ortak oldu. Otelde kıyılan nikahın ardından davul, zurna, klarnet eşliğinde eğlenceye devam edilerek, akşam yemeği yenildi.Gecenin ilerleyen saatlerinde davetliler sucuk partisi yaptı.

KAZ DAĞLARINDA YAPTILAR

Tören için bir gün öncesinden Kaz Dağları'na giden Beyza Şekerci-Engin Hepileri, Dolunay Soysert-Sinan Tuzcu, Beste Bereket-Serdar Önal, Demet Evgar, Şevket Çoruh, Erkan Kolçak Köstendil, Mete Horozoğlu, Okan Yalabık, Yekta Kopan, Emre Altuğ gibi ünlü konuklar, Tuncel Kurtiz'in eşi Menend Kurtiz'in sahibi olduğu Edremit'teki Zeytinbağı Otel'de konakladı.

Ceyda Düvenci ve eşi Bülent Şakrak, nikâhın ardından birbirlerini öperek mutluluklarını gözler önüne serdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bülent Şakrak Ceyda Düvenci Yeşilyurt Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (11)

natMobil-ANDROID:

Gitti güzelim kadin soytariya

17
13
yanıtYanıtla
dilek:

uyumlu bir çift olmuşlar:) ikiside harika bir çift

11
4
yanıtYanıtla
umit2500Mobil-ANDROID:

1 sene sonra boşanirlar örnekleri çoktur,genede Allah mesut etsin diyelim....

8
2
yanıtYanıtla
gaye:

Mutluluklar dileriz....:*)

8
1
yanıtYanıtla
Özlem:

Çok tatlı çift olmuşlar umarım çok mutlu olurlar....

3
2
yanıtYanıtla
konyalı:

gelinliğe sığmamış yuhh

3
1
yanıtYanıtla
Egemen:

Tipr bak hele...

2
2
yanıtYanıtla
ellisekiz:

bir kaç ay gönül eğlendirsinler zevkler bitince boşanırlar ne varki bunda.

0
3
yanıtYanıtla
tanju:

bu kadın bunu yazık

0
2
yanıtYanıtla
ses:

ne çok evlendi bu kadın yaa bıkmadımı acaba başka başka adamlarla evlenmeye

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title