Haberler

Cemiyet Dünyasinin Ünlü İsmi 'Ayşe Kuçuroğlu'

Güncelleme:

Cemiyet hayatının ünlü simalarından 'Ayşe Kucuroğlu' adL dergiye verdiği röportaj da hayatı, stili, ailesi ve mesleğiyle ilgili tüyolar verdi.


"İyi bir yönetmen olmaya çalışıyorum"

"Beş çocuklu hayat oldukça gürültülü ve hareketli! Kesinlikle evde filmler hiç bitmiyor ben de iyi bir yönetmen olmaya çalışıyorum. Şaka bir yana heyecanlı, eğlenceli ve bir o kadar da depresyona girmeye vakit bulunmayacak bir evde yaşıyorum. J Modern bir yaşam süren geleneksel biriyim. J

"Özge Ulusoy arkadaşım diye demiyorum hem Özge'nin yazı hem de Özge'nin kışı şahane ve çok başarılı…"

Moda kişinin tavrı ve hayata ne kadar eğlenceli baktığının göstergesidir. Son zamanlarda yeni gözdem Özge Ulusoy codentry, harika parçalar var. Özge Ulusoy arkadaşım diye demiyorum hem Özge'nin yazı hem de Özge'nin kışı şahane ve çok başarılı… Bu arada abiye kısmı da öyle… Özge Ulusoy'un codentry'sini Valentino bir dantelle kombinlemek en güzeli… Genel olarak sevdiğim parçalar siyah bandaj etek -seksi üstü ve dar kesim dizde biten elbiseleri… adL'yi tüm kadınlar tercih edebilir. adl'yi tüm kadınlar tercih edebilir. Hem ulaşması kolay hem kesimleri harika ve hertürlü kombine uygun…" dedi.

Modayı yakından takip eden güçlü ve stil sahibi kadının markası adL, Retro Glam, Heritage ve Miss Urban temalı natürel renklerden oluşan tasarımlarıyla gündüzden geceye şık olmanın detaylarını veriyor.

Retro Glam Feminen bir kadının gardırobunda olması gereken parçalardan oluşan modern bir koleksiyon. Çiçek desenli kloş kesimler, klasik iş elbiseleri, deri parçalardan oluşan kombinleriyle yaşamınızı kolaylaştırıyor.

Heritage 1960 döneminin formlarının modernize edildiği, kumaşlar ve detayların ana temasını oluşturduğu, A kesim etekleri ve ekose desenleriyle 'minimal' bir stil yaratan tasarımlar, tüm gün şıklığı sunuyor.

Miss Urban Fresh, modern ve rahatlığın ön planda olduğu, hem ofis, hem günlük giyime uygun jeanler, etekler ve gömlekleriyle günü renklendiriyor. Pudra, Sarı, Yeşil , Kırmızı, mürdüm, lacivert, saks, gri ve morların kullanıldığı desenli jakarlar ise detayı…

Kaynak: Bültenler / Magazin

Ayşe Kucuroğlu Özge Ulusoy Moda Magazin Moda Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title