Haberler

Cem Yılmaz'ı Eski Sevgilisi Arayınca Bakın Ne Yapmış!

Güncelleme:

Geçen yaz beraber tatil yaptığı fotoğrafçı Sinem Poyraz'ın telefonlarını açmayan Cem Yılmaz, görüşmek istemediğini evdeki çalışanlara söyletmiş.

Yılın son ayı Ayşe Hatun Önal'la ilişki yaşayan Cem Yılmaz'ın geçen yaz beraber tatil yaptığı 'Pek Yakında' filminin fotoğrafçısıyla ilginç şekilde ayrıldığı konuşuluyor.

EVDEKİ ÇALIŞANLARA SÖYLETMİŞ

İddiaya göre Yılmaz, tatilin ardından da aralarda görüştüğü Poyraz'dan sıkıldı ve telefonlarını açmamaya başladı. Genç kadın bunun üzerine son çare Yılmaz'ın evini aradı. Ünlü komedyen konuşmak yerine evdeki çalışanlarına Poyraz'la görüşmek istemediğini söyletmiş.



Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Ayşe Hatun Cem Yılmaz Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (17)

gercekMobil-ANDROID:

edep haya diye bir sey kalmamis bunlarda.tipe bak kart zampara.

16
5
yanıtYanıtla
asude:

mendebur. . . ahlaksiz soytari. .

16
4
yanıtYanıtla
MASZZKARA:

ADAM ETİ KESTİ HAYIRLI OLSUN. BUTUN ARANAN KIZLARIN SONU VE ARAYAN ERKEKLERIN SONUDUR BU HABER ÖRNEK ALIN :)

16
1
yanıtYanıtla
papas yorgo sirtakis:

TOPLUM AHLAKINI BOZAN, , BU BAY VE BAYANLARI, , PROTESTO EDIYORUM. . . .

16
1
yanıtYanıtla
051:

la cem bu dünyada işin iş milleti güldürüyorsun kendine.

15
0
yanıtYanıtla
ruhi:

küpeli zotarı kesin küfür etmiştir, en iyi bildiği şey küfür etmekmiş onuda örendiniz ya sonunda.

9
6
yanıtYanıtla
nerdesin celikmobilWeb@haberler.com:

Eyy akp hükümeti sözcüsü hüseyin celik. Bir Kadin sunucu acik giyindi diye ahlaksizliktir deyip isinden eden hüseyin celik. Bu manzara karsisinda niye susuyorsun nerdesin sen hüseyin celik Adam kadinlari tek tek götürür gikin cikmiyor, niye Ünlü diye mi Buna laf söylemeye cesaretin yüregin yokmu Pekiyi recepe ne denmeli. Ögreniclere zina isliyorlar deyip, zina isleyen cem yilmazin karsisinda agzini acamayan recep tayyip erdogan nerdesin sen

7
6
yanıtYanıtla
ben de:

gelen vurdu giden vurdu be cem yapmista cok mu beee

4
7
yanıtYanıtla
OZAN BEYAZ:

CEM YILMAZ IN ATATÜRKÇÜ VE ALEVİ OLDUGUNU BİLEN AK_TORLLER ZEHİRLERİNİ BURDA ATMAYA BASLAMIŞ ANALŞILAN

2
5
yanıtYanıtla
Dilek K.:

Koca cem yılmazsın ya artık bir durul adam herşeye doydun. Herşeyden önce o çirkin eşin için cansu dere gibi bir ismi bıraktın! Birini seç ve evlen yakışmıyor çirkin kadınlar ile takılman cem bey

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title