Haberler

Cem Yılmaz Aşk Hayatıyla İlgili Soruları Yanıtladı

Güncelleme:

Ayşe Hatun Önal'la bir ayrılıp bir barışan ünlü komedyen, bir filmin gala gecesinde aşkla ilgili sorulan sorulara, "Biz aşk için çok yaşlıyız" dedi.

Ayşe Hatun Önal'la bir ayrılıp bir barışan komedyen Cem Yılmaz; Hatice Aslan'la birlikte poz verirken gazetecilerin sorularına yanıt verdi.

OYUNCU ARKADAŞINI YALNIZ BIRAKMADI

Cem Yılmaz, oynadığı reklam filmindeki partneri Mert Fırat'ın Melisa Sözen'le başrolünü paylaştığı "Bir Varmış Bir Yokmuş" filminin galasına katıldı. Ünlü komedyen bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilen galada Hatice Aslan'la poz verirken muhabirlerin sorularını yanıtladı.

"BİZ AŞK İÇİN ÇOK YAŞLIYIZ"

Filmi çok başarılı bulduğunu söyleyen Yılmaz, filmin konusu olan aşkla ilgili sorulara "Biz aşk için çok yaşlıyız" yanıtını verdi.

Ünlü komedyene Ayşe Hatun Önal ile ilgili "Barıştığınız konuşuluyor bu konu hakkında ne söylemek istersiniz?" sorusu yöneltilince de "Siz kendi aranızda halledin işte meseleyi" diyerek uzaklaştı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Hatice Aslan Mert Fırat Ayşe Hatun Cem Yılmaz Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (6)

mervemobilWeb@haberler.com:

Bu yer cücesi herifte ne buluyor bu kadınlar anlamadım gitti para için bu adamı yanımda dolaştıramam

10
4
yanıtYanıtla
hilalmobilWeb@haberler.com:

Bu adama yer cucesi deyince adami degil rabbinin yarattigini begenmiyorsun merve kardes. Ve ne kadar eminsin kaza gecirip kemiksiz kalmayacagindan. Ve ne kadar eminsin sevgililik kriterlerinden. Ulke senden kayniyor merve. Mide bulandirici

4
1
yanıtYanıtla
gülo:

zeka buluyor olabilirler merve farketmemen normal.

1
0
yanıtYanıtla
mervemobilWeb@haberler.com:

Yaw he he

0
0
yanıtYanıtla
mervemobilWeb@haberler.com:

Hilalmisin nesin sen niye maydanoz oldun anlamadım işine yararsa senin olsun bu arada ismini hiç beğenmedim umarım rumuzdur çünki çok berbat bence maydanoz tam uyar bay canım

0
0
yanıtYanıtla
SANSAR Mobil-ANDROID:

bu adama aşık olan var mı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title