Haberler

Canlı Yayında Kopartan Kuş Muhabbeti

Güncelleme:

'Burada Laf Çok' programına katılan Nilgün Belgün, anlattığı anısıyla herkesi kahkahaya boğdu.

CNN Türk'te yayınlanan 'Burada Laf Çok' programına Nilgün Belgün, Renan Bilek, Canan Yaka ve Emre Kınay konuk olarak katıldı. Mesut Yar'ın sunduğu programa Nilgün Belgün'ün anlattığı 'kuş' muhabbeti damgasını vurdu.

AYNI ANIYI TEKRAR ANLATTI

Geçtiğimiz yıl da anlattığı 'kuş' muhabbetiyle herkesi kahkahaya boğan Nilgün Belgün, Mesut Yar'ın ısrarlarına dayanamayıp aynı anısını tekrar anlattı. Komşusunun gecenin bir vakti kapısını çaldığını ve evinde beslediği kuşun kaybolduğunu söylemesi üzerine diğer konuklar kahkahaya boğuldu.

"NİLGÜN HANIM KUŞUMU GÖRDÜNÜZ MÜ?"

Ünlü tiyatrocu Nilgün Belgün, meşhur kuş anısını şöyle anlattı:

"Bir gün oyundan gelmişim, evde oturuyorum. Gece yarısı oturmuş, sabahlığımla televizyon izliyorum. Kapı çaldı, kapı komşum Fikri Bey. 'Nilgün Hanım, kuşumu gördünüz mü?" dedi. Beyefendi ben sizin kuşunuzu tanımıyorum ki; dedim. Adam tutturdu, 'Kuşu kaçırdım, sizin balkona mı gitti?' dedi. Baktık balkonda da yok. Kibar adam gitti.

"KUŞUN CENAZESİNİ KALDIRDIK"

Hayvansever olduğum için adamın durumunu anladım. Kuşu kaçmış, üzülmüş adam. Sonra bir baktım kedim Şila tüylü bir şeyle oynuyor. Adamın kuşu yerde. Kuş ölmüş, kedi kapaklamış kuşu.

Adamı üzmüyeyim diye sizin 'kuşunuz gitmiş' demiyeyim dedim. Vicdanım rahat etmedi. Komşuya gittim, 'Beyfendi kuşunuz artık işe yaramaz durumda. Kuş öldü, sonunda kaldırdık cenazesini. 'Beyfendi, kuşunuza sahip çıkın dedim.'

Sonra aradan bir zaman geçti. Bunlar alıştılar mı ne! Birisi daha geldi, 'kuşumu gördünüz mü' diye. 'Valla ben sizin kuşunuzla ilgilenemem' dedim."

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Nilgün Belgün Renan Bilek Emre Kınay Canan Yaka Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title