Haberler

Canlı yayına damga vuran İbrahim Tatlıses diyaloğu: Prostat ilişkiye engel mi?

Güncelleme:

Magazin programına Bahar Candan ile Nihat Doğan arasındaki İbrahim Tatlıses polemiği damga vurdu. Bahar Candan, İbrahim Tatlıses'in 14 Şubat yorumunun verildiği haberini izlerken "İbrahim Tatlıses prostat değil miydi? Prostat ne demek?" dedi. Nihat Doğan ise bu konuşmanın üzerine "Prostat ilişkiye engel midir? İbrahim abi kaç yaşına geldin gel ben seni umreye götüreyim umre yapalım" ifadelerini kullandı. İkili arasındaki bu diyalog dikkat çekti.

Flash TV'den olaylı şekilde ayrıldıktan sonra Youtube üzerinden yayınlarına devam eden Al Sana Haber programında ilginç bir İbrahim Tatlıses diyaloğu yaşandı. Bahar Candan, İbrahim Tatlıses'in 14 Şubat yorumunun verildiği haberini izlerken "İbrahim Tatlıses prostat değil miydi? Prostat ne demek?" dedi.

"PROTASTAT İLİŞKİYE ENGEL MİDİR?"

Nihat Doğan ise bu konuşmanın üzerine "Prostat ilişkiye engel midir? İbrahim abi kaç yaşına geldin gel ben seni umreye götüreyim umre yapalım" dedi. İkilinin bu konuşmaları programın en dikkat çeken anlarının yaşanmasına neden oldu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Tatlıses Flash Tv Haberler

500

Yorumlar (2)

Vasco KKK TURBO:

Babası yaşındaki Adamla nasıl dalga geçiyor, yaşlılık herkesin kaderi.

58
17
yanıtYanıtla
Melis Okuyan:

Babası yaşındaki adam mı?.. babası yaşındaki adamın ondan genç sevgilileri oldu ?????? öyle bı söylemiş ki arkadaş sanki yaşlı başlı etliye sütlüye karışmayan fani dünya için namazında niyazinda umreye giden bir ihtiyardan bahseder gibi olmuş yorum.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title