Haberler

Çağla Şikel: Emre de İyi ama Tarkan Türkiye'de Bir Başka

Güncelleme:

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava'da sahne alan Tarkan'ı izlemeye giden Çağla Şıkel, Megastar'a hayran kaldı.

Geçtiğimiz gece Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava'da sahne alan Megastar’ın konserini yalnız izlemeye gelen Şıkel, Tarkan'a övgüler yağdırdı.

BİRÇOK ÜNLÜ İSİM İZLEDİ

TARKAN, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkahava’daki konser zincirinin altıncı gününde yine ful çekti. Popçuyu izlemeye gelenler arasında Ali Sena Ağaoğlu, Zeynep Ilıcalı, Aykut Gürel, Çağla Şıkel, Şirin Yalçın, Serdarhan Aksoy gibi isimler de vardı. En ön sırada, eşi popçu Emre Altuğ olmadan tek başına konseri izleyen Çağla Şıkel, şunları söyledi:

"EMRE DE İYİ AMA TARKAN BİR BAŞKA"

Emre'nin çok önemli bir iş toplantısı var, şu anda da görüşmede. Ben çok istiyordum, izin aldım geldim. Tarkan'ı çok seviyorum. Emre de iyi ama Tarkan Türkiye'de bir başka.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Cemil Topuzlu Türkiye Harbiye Tarkan Magazin Haberler

500

Yorumlar (14)

VATANDAŞ:

VALLAHİ O TARKAN VARYA BANA BEDAVA KONSER VERSİN EYER DİNLERSEM NAMERDİM

17
15
yanıtYanıtla
HAKTAN:

KEDİ UZANAMAYACAĞI CİĞERE MINDAR DERMİŞ

yanıt0
yanıt0
HAN:

sizin gibilerine kocanin ne önemi var evliliklerinizin ömrü 6 ayi gecmez

14
8
yanıtYanıtla
VEDAT:

KOCASIYLA ŞÖHRET İÇİN EVLENDİYSE ELBETTE ONDAN DAHA ŞÖHRETLİ BİRİNİ ONA TERCİH EDER. İŞİN UCUNDA DÜNYA MENFAATİ VARSA OLACAĞI BUDUR. GÜZEL OLSUNDA GERİSİ BOŞ SÖZÜNÜN BİR ÖRNEĞİ BAŞKA NE OLABİLİRKİ

10
8
yanıtYanıtla
yorumcu:

ne alaka simdi?

yanıt0
yanıt0
HACER:

TARKAN BİR ERKEKLE ÇIRIÇIPLAK SAHİLDE OTURMUŞTU ZAMANINDA BİDE GURURLA EVET BENİM RESMİM İNKAR ETMİYORUM DEMİŞTİ. ALLAHIN DİNİ İSLAMA İNANAN BİR MÜNİN OLARAK TARKANIN BENİM GÖZÜMDE DEĞERİ YOKTUR. ALLAH ISLAH ETSİN. ALLAHIN EMRİNE KARŞI GELENİ SAVUNUP SEVENİDE ALLAH ISLAH ETSİN. RABBİMİZİN BUYRUKLARI DIŞINA ÇIKANLARI SAVUNANLAR VE YAŞAYANLARA ACIYORUM. SİZLER NASIL MÜSLÜMANLARSINIZ?

6
12
yanıtYanıtla
ERZURUMLU:

TARKANI TARKAN GİBİLER DİNLER

11
5
yanıtYanıtla
ANKARALI:

YA NE ALAKA KADIN TARKAN BİR BAŞKA DİYOR . . EŞİMDEN DAHA İYİ DEMİYORKİ. . . VATANDAŞ ARKADAŞ TARKAN BEDAVA KONSER VERMEYECEGİ İÇİN RAHAT OL

10
3
yanıtYanıtla
crazy:

çağla şikel bizi ırgalamazda. Tarkan adam gibi harbiden tarkan yani adam aştı kendini kaç tane sanatçı dünyanın 4 bir yanında dinleniyor merak konusu ?

11
1
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

ÇALKALA TARKAN ÇALKALA

8
3
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title