Haberler

Burcu Kara'nın Sevgilisi Olay Çıkardı

Güncelleme:

Burcu Kara'nın 2 yıldır beraber olduğu kendisinden 16 yaş büyük sevgilisi iş adamı Tuncer Baydar, birlikte fotoğrafları çekilince otelde olay çıkardı.

Son yıllarda çektiği diziler reyting canavarına yenilen Burcu Kara (34), 2 yıldır beraber olduğu iş adamı Tuncer Baydar'la (50) kendisi gibi Bursalı olan Fatih Ürek'i dinledi.

OTELİ AYAĞA KALDIRDI

Ürek'in sahne aldığı Kalamış Wyndham Otel'de görüntülenen çiftten Baydar, çılgına döndü. Fotoğrafların silinmesini isteyen Baydar, Kara'yı masada bırakıp fotoğrafları sildirmesi için mekan görevlilerinden yardım istedi. Muhabirden 'Hayır' yanıtını alınca da oteli ayağa kaldırdı. Evlenecekleri konuşulan ikili eğlencelerini yarım bırakıp otelden ayrıldı.

HAYATIMDA 3 KEZ GÖRDÜM

Çift, ilk kez geçen yaz bir balıkçı çıkışı Baydar'ın aracında objektiflere yakalanmıştı. Beraber görüntüleri yayınlanınca Baydar, "Hanımefendiyi hayatımda 3 kez gördüm, tanımıyorum" açıklamasını yapmıştı. Ancak ikili kısa süre sonra Ortaköy'de tekrar objektiflere takılmıştı. Kara, kıskançlık yüzünden ayrıldığı Baydar'la barıştıktan sonra Brezilya'daki Rio Karnavalı'na gitmişti. Kara, iki yıl önce de iş adamı Remzi Kösem'le beraberlik yaşamıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Fatih Ürek Burcu Kara Kalamış Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500

Yorumlar (6)

ceyhanli:

parasi olan dudugu calar arkadas bu is boyle

12
1
yanıtYanıtla
GÜL DEMIR:

HAYATININ HATASI

9
1
yanıtYanıtla
dersimli:

simdi bunu seviyormus cok igrenc adam babasi gibi duruyor yaninda

8
1
yanıtYanıtla
HARUN:

HAYATI ÇARÇUR ETMEK BU OLSA GEREK.

7
1
yanıtYanıtla
sinemMobil-ANDROID:

kim kime huzur veriyosa yaninda o olsun..bize ne yastan boydan..eger dert paraysa ki sanmiyorum zaten kiz da kazaniyo..paranin mi elini tutuyo insan..para his degildir ..para da ask yoktur..para kalp carptirmaz..

3
4
yanıtYanıtla
kadermobilWeb@haberler.com:

Sizeneee....

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title