Haberler

Burak Deniz'den Hande Erçel Açıklaması

Güncelleme:

Oyuncu Burak Deniz, önceki akşam model sevgilisi Didem Soydan ile Nişantaşı'nda bir mekan çıkışında objektiflere yansıdı. Deniz, Hande Erçel ile aynı projede buluşacaklarına dair çıkan haberlere cevap verdi. İşte detaylar...

Daha önce "Aşk Laftan Anlamaz" dizisinde beraber rol alan Hande Erçel ve Burak Deniz'in bu kez 'İçimdeki Yabancı' adlı dizide başrolü paylaşacağı iddia edildi.

Oyuncu Burak Deniz, önceki akşam model sevgilisi Didem Soydan ile Nişantaşı'nda bir mekan çıkışında objektiflere yansıdı. Deniz, Hande Erçel ile aynı projede buluşaklarına dair çıkan haberlere cevap verdi.

"BU TÜR HABERLER ÇIKTIĞINA GÖRE..."

Basına yansıyan iddia sonrası ilk kez konuşan Burak Deniz, "Hande Erçel'in olup olmayacağı henüz belli değil. Ama bu tür haberler çıktığına göre konuşuluyordur" dedi.

"KENDİSİYLE KONUŞUYORUZ"

Hande Erçel'den övgüyle bahseden Deniz, "Hande'yle çalışmak çok keyifli. Kendisiyle iş haricinde ara sıra konuşuyoruz. Birlikte bir projede rol almayı çok istiyorduk. Bakalım hayırlısı" diyerek sevenlerini heyecanlandırdı.

BURAK DENİZ KİMDİR?

Burak Deniz kimdir, nereli ve kaç yaşında; Burak Deniz, 20 Ekim 1989 yılında İstanbul'da doğmuştur. 2022 yılı itibarıyla 33 yaşındadır. Anne ve babası Burak Deniz küçükken boşanmıştır. Üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde Sanat Tarihi bölümünde tamamlayan oyuncu 2011 yılında yapımcılığını Timur Savcı'nın yaptığı "Kolej Günlüğü" adlı dizi ile oyunculuğa adım atmıştır.

2012 yılında "Sultan" dizisinde Tarık karakterini canlandıran oyuncu, aynı dizide Nurgül Yeşilçay, Şahin Irmak, Nur Sürer ve Settar Tanrıöğen ile birlikte aynı kadroda yer almıştır.

2015 yılında "Tatlı Küçük Yalancılar" dizisinde Bensu Soral, Şükrü Özyıldız, Büşra Develi ve Dilan Çiçek Deniz ile birlikte oynamıştır.

2016 yılında "Aşk Laftan Anlamaz" dizisinde bu kez kamera karşısına Hande Erçel ile birlikte geçmiştir.

Burak Deniz, model Didem Soydan ile birliktelik yaşamaktadır.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Didem Soydan Hande Erçel Burak Deniz Nişantaşı Sadece Sondakika Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title