Haberler

Bülent Ersoy: Hayvanları Severim Ama Kürküm Orijinal

Güncelleme:

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, kürkünün gerçek olup olmadığını soran gazetecilere "Hayvanları Ömür Gedik'ten daha çok severim ama kürküm orijinal" yanıtını verdi.

Bülent Ersoy, Günay'daki sahnesi öncesi muhabirlerin sorularını yanıtladı. Üzerindeki kürkün gerçek olduğunu söyleyen Diva "Asla imitasyon kullanmam. Kürkümün orijinal olması hayvanları sevmediğim anlamına da gelmiyor. Hayvanları Ömür Gedik'ten daha çok sever ilgilenirim, bakımlarını üstlendirtirim" dedi.

NUR YERLİTAŞ'A TAKILDI

Diva'yı dinlemeye gelenler arasında Nur Yerlitaş ile Neslihan Yargıcı da vardı. Ersoy, "Nur, Arap şeyhinin eşi için hazırlattığı parfümden bir tane de bana verdi. Fiyatı 14 bin TL" dedi.

Bülent Ersoy, sık sık pahalı kürkleriyle basının karşısına çıkıyor;



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bülent Ersoy Nur Yerlitaş Ömür Gedik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı?
500

Yorumlar (17)

ilzined:

hayvan bile değilsin yaa. . pislik madde

37
1
yanıtYanıtla
Bahr:

Bence bu üzerine giydiğinde hayvan canlıydı. Bunu görünce korkudan ruhunu teslim etmiştir.

33
0
yanıtYanıtla
ÖmerMobil-IOS:

Sende orginal hayvansin be bilo :-))

18
0
yanıtYanıtla
yıkıımmMobil-ANDROID:

Sen o hayvanlara kurban ol lan pis herif

16
1
yanıtYanıtla
Xboy:

Chplilerde bu tip şeyleri çok seviyor

11
4
yanıtYanıtla
As:

Tabi ki sever, kürklerini giyiyor, tek seferde kemiğine kadar kiloyla et, yoğurtlu kebapları götürüyor. Bu kadar faydasını gördüğü için o değil de kim sevsin?

12
0
yanıtYanıtla
Bahtı kara:

Hayvanları seviyor olsaydın o kürkü giymezdin vicdansız bay bülent

10
0
yanıtYanıtla
z.doganMobil-ANDROID:

allah kahredsin ohayvavları diri diri soyub böyle insan görünümlü hayvanlara giydirenlere

10
0
yanıtYanıtla
Karadayi Mobil-ANDROID:

Eeeee bu gayet normal.birşey Bülen hanmi desem Bülent abimi desem çünkü sede bir hayvansin. insana benuer bir yaninmi kalmiş.

6
0
yanıtYanıtla
çok tuhaf:

Belki o sırtındaki kürk le bir çok fakir doyardi ama tok açın halinden anlamaz Sizingibiler olduğu sürece fakirlik bitmez öbür dünyada kürk giydinmi diye sormazlar bir fakiri doyurdunmu diye sorarlar ayrıca sen kürk almasan hayvanlarda katledilmez

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title