Haberler

Bülent Ersoy'dan ÇYDD'ye sert eleştiri: Benim iyi niyetimi reklam aracı olarak kullandıklarını hissettim

Güncelleme:

Nişantaşı'nda bir kürkçüde görüntülenen Bülent Ersoy, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin yönetimini sert bir dille eleştirdi. Diva, bağışlayacağı kürkleri istemeyen kurum için, "Artık kimseye bir şey vermeyeceğim. Benim iyi niyetimi böyle reklam aracı olarak kullandıklarını hissettim" dedi.

Derneğin kurucularından rahmetli Türkan Saylan'ı çok sevdiğini ve saygı duyduğunu dile getiren sanatçı, "Bu, onun emanetini devralanların bağnazlığı. İyi niyetim yanlış yorumlandı. Kırılmadım, şimdi hiçbir şey vermeyeceğim, kendileri düşünsünler. Bu bir sektör, ben ciğerlerimden rahatsızım ve kimse benim hayvan sevmediğimi söyleyemez" şeklinde konuştu.

Bülent Ersoy'dan ÇYDD'ye sert eleştiri: Benim iyi niyetimi reklam aracı olarak kullandıklarını hissettim

"İMZA ATMADIM, DİRETİYORUM"

Milliyet'in haberine göre, hayatının film olması için teklif alan Diva, "İmza atmadım, diretiyorum. Yaşadıklarımı ben biliyorum ve kendimi oynamak istemiyorum. Oynarsam, daha büyük para almam lazım" diyerek, güldü.

Bülent Ersoy'dan ÇYDD'ye sert eleştiri: Benim iyi niyetimi reklam aracı olarak kullandıklarını hissettim

NE OLMUŞTU?

Ünlü sanatçı, geçtiğimiz haftalarda Nişantaşı'ndaki bir mağazadan iki kürk satın almış ve gazetecilere toplam değeri 2.5 milyon lirayı bulan yirmi iki kürkünü Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne (ÇYDD) bağışlayacağını açıklamıştı. Ancak dernek yönetiminden hiç beklemediği bir karşılık almıştı.

DERNEK BAĞIŞI KABUL ETMEMİŞTİ

Dernek, Ersoy'un kürk bağışını kabul etmeyeceklerini, "ÇYDD, tüzüğü gereği doğa, çevre ve canlı haklarına saygılı olmayı ilke edinmiştir. Bu nedenle hayvanların yaşam hakları ihlal edilerek elde edilen ürünler ve bunların bedelleri üzerinden yapılacak bir bağışı kabul etmemiz söz konusu değildir" diyerek duyurmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bülent Ersoy Nişantaşı Haberler

500

Yorumlar (32)

Ben:

Gorgusuz

22
2
yanıtYanıtla
Ali:

Zaten çağdaş yaşam derneği denen yer din düşmanlığı yapan milleti kültüründen annelerinden uzaklaştırma projesi kurumu kökü dışarıda... İsabet olmuş....

10
10
yanıtYanıtla
Osman Selim:

Sende kürk alcana Bi garibana yardım eyle Bi okuyan birisine mesela olabilir

19
0
yanıtYanıtla
CENGOOO:

SAÇMA SAPAN İNSANLAR TÜRKİYEDE BU KADAR ZENGİN OLMAMALI

16
2
yanıtYanıtla
Desperado:

Pandemi den dolayı kaynak işleriyle mi uğraşıyor aceba gözluk kaynak gözlüğü

15
2
yanıtYanıtla
ÇINAR:

KİMSE SENİN HEDİYENİ KABUL ETMEK ZORUNDA DEĞİL. . . . AYRICA DERNEK BU REKLAMLIK BİR İŞİ YOK, , , DURUMA BAKARSAN REKLAM YAPAN SENSİN

15
2
yanıtYanıtla
Gül:

Bunun kadar igrenc bir yaratik varmi?

13
4
yanıtYanıtla
murat:

kalitesiz

14
1
yanıtYanıtla
kader kardesin:

bence onlar dogru söylüyor ablacigim bu konuda onlara hak vermelisin hayvanlar derileri icin katlediliyorsa bunu sende tasvip etmessin eminim fakat hayvanlari seviyoruz diyerekten onlari evlere hapseden yaninda oyuncak gibi tasiyip etrafa cis yaptiranlara hukuki islem yapilmali evlerde kedi köpek beslemek yasaklanmali hayvanlari kendi dogasindan koparmadan ormanlarda müsait alanlarda insanlarin hayatini tehlikeye sokmadan ionlara barinak yapilip yiyecek ve saglik hizmeti verilebilir mesela

13
2
yanıtYanıtla
111:

Ne aplası. Kürkü cıkarsa abi dersin..

yanıt8
yanıt3
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title