Haberler

Bu Akşam Nişanlanıyorlar!

Cavit Çağlar'ın Oğlu Mustafa Çağlar ve Prof. Dr. Türker Sandallı'nın Kızı Başak Sandallı Bu Gecce Less Ottomans Otel'de Gerçekleştirilecek Bir Törenle Nişanlanıyor..

CAVİT ÇAĞLAR'IN OĞLU MUSTAFA ÇAĞLAR VE PROF. DR. TÜRKER SANDALLI'NIN KIZI BAŞAK SANDALLI BU GECCE LESS OTTOMANS OTEL'DE GERÇEKLEŞTİRİLECEK BİR TÖRENLE NİŞANLANIYOR..

Bursa'nın tanınmış ailelerinden ünlü işadamı Cavit Çağlar'ın oğlu Mustafa Çağlar'la ünlü isimlerin diş hekimi olarak bilinen Prof. Dr. Türker Sandallı'nın kızı Başak Sandallı, bu akşam aile arasında yapılacak bir törenle Less Ottomans Otel'de nişanlanıyor..

Geçtiğimiz Aralık ayında yine aile arasında yapılan bir törenle evliliğe dair ilk adımı atarak sözlenen Mustafa Çağlar ve Başak Sandallı'nın düğünü ise yazın gerçekleştirilecek..

Genç işadamı Mustafa Çağlar, bu birliktelikle ilgili o dönemde 'Biz uzun zamandır bu beraberliği resmileştirmek istiyorduk. Ailelerimiz bir araya getirdik ve söz kesildi. Kısa süre sonra nişan töreni ve evlilik olacak' şeklinde bir açıklama da yapmıştı..

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title