Haberler

Boşanan Cemile'nin "Tazminat için kredi çekecekse para istemiyorum" demesi Esra Erol'u ağlattı

Güncelleme:

Görücü usulü evlendiği eşinden boşanmak için Esra Erol'da programına başvuran ve tepkileriyle sosyal medyada viral olan Cemile Karaca, dün tek celsede boşandı. İki çocuğu için 10 bin TL tazminat ödemesi gereken eşinin kredi çekeceğini öğrenen Karaca'nın "Kredi çekmesin, ben tazminat istemiyorum" demesi Esra Erol'u ağlattı.

Yıllar önce görücü usulü evlendiği iki çocuğunun babası Ramazan Karaca'dan boşanmak isteyen Cemile Karaca, hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programına başvurdu. Canlı yayında kayınvalidesi ile yüzleşirken verdiği tepkilerden dolayı sosyal medyada viral olan Cemile Karaca, dün yayınlanan bölümde duygusal anlar yaşadı.

"KREDİ ÇEKECEKSE TAZMİNATI İSTEMİYORUM"

Ramazan Karaca ile tek celsede boşanan Cemile Karaca, canlı yayında sakin bir şekilde eşiyle yüzleşti. Mahkeme, Ramazan Karaca'nın iki çocuğu için nafakanın yanı sıra 10 bin TL tazminat ödemesine karar verdi. Eski eşinin tazminatı ödemek için kredi çekeceğini öğrenen Cemile Karaca, gözyaşlarına hakim olamadı.

Boşanan Cemile'nin 'Tazminat için kredi çekecekse para istemiyorum' demesi Esra Erol'u ağlattı

"Ramazan'ın durumu iyi değil, kredi çekecekse ben tazminatı istemiyorum" demesi Esra Erol'u ağlattı. Canlı yayında duygusal anlar yaşayan Esra Erol, "Hayatımda ilk defa böyle bir olay yaşıyorum" diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

Boşanan Cemile'nin 'Tazminat için kredi çekecekse para istemiyorum' demesi Esra Erol'u ağlattı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Esra Erol Atv Haberler

500

Yorumlar (10)

Sorgun Spor:

Her seye yasak sansur getıren Akp bu programlarada yasak getırsene. Sızın derdınız ülkede aile yapısını dahada nasıl bozarız mıllete bunları ızleterek ailenın ıcınde nasıl huzur kacırırız amacınız bu ıtıraf edın artık

132
61
yanıtYanıtla
Doğuş:

Cemile ilerde cemil çıkarsa şaşırmsyın

26
129
yanıtYanıtla
bülent iyigün:

RABBİM sana yardım etsin kızım ALLAH senin o güzel gönlüne göre versin inşallah sen çok merhametli bir insansın emekli ve kiracıyım bu dünyada dikili ağacım yok olsaydı yeminle sana yardım ederdim..

121
10
yanıtYanıtla
sARP:

bu programları izleyen varmı? arkadaş bunları izlemeyın beynınız uyusur . Evınızın huzuru bereketı tadı kaçar benden soylemesı.

100
11
yanıtYanıtla
Didem Salı:

Buradan rtük e sesleniyorum lütfen esra erolu kaldırın

76
9
yanıtYanıtla
vatandaş rıza:

Bu uydsurma programların arkası ne zaman kesilecek atv yandaş kanal diyemi sahip cıkılıyor

70
12
yanıtYanıtla
Demir Acer :

Cemile İvedik, Recep İvedigin karisi rolünde bir film çekseler hem film rekor kirar hemde kizin hayati kurtulur, Recep İvedik sen bunu bir düşün, bir hayir islemis olursun.

48
16
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

rezıler bırde bunlara canak tutanlar var..oraya gelmeden yemek bedava bırde ustune harclık alıyorlar..sonrada gelsın rezıllık

14
13
yanıtYanıtla
Nurettin Kayı:

Bu tarz programlar sözde insanlara yardım ve hakkını savunan adalet dağıtıcı birer melek görünümünde olabilirler . Tam tersi olarak insanları daha çok rezil etme mahremiyeti hiçe sayma gibi kötü yönleri de mevcut . Programa getirilmeleri için ödenen paralar da cabası ...izlenmez ve izlenmemeli

1
0
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

ıste bunlar toplum ahlakını bozan yayınlar,sankı gormuyormu RTUK.tabıkı bılıyor.en buyuk canagı bunlar tutuyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title