Haberler

    Birce Akalay'ın Ödül Mutluluğu

    Güncelleme:

    Ünlü oyuncu Birce Akalay, bu yıl Dubai'de 6'ncısı gerçekleşen DIAFA ödül töreninde "yılın uluslararası kadın oyuncusu" ödülünün sahibi oldu. İşte detaylar...

    Bugüne kadar rol aldığı başarılı yapımların yanı sıra, geçen sezon yayınlanan 'Kuş Uçuşu' ve 'Mezarlık' dizileriyle adından sıkça söz ettiren Birce Akalay, başarısını Dubai'de ödülle taçlandırdı.

    GÜZELLİĞİYLE GÖZ KAMAŞTIRDI

    Ödül törenine Özgür Masur tasarımı bir kıyafetle katılan Akalay adeta göz kamaştırdı.

    "BURADA OLMAK HEYECAN VERİCİ"

    Güzelliği ve kıyafet seçimiyle de büyük beğeni toplayan Birce Akalay, ödülünü alırken şöyle konuştu:

    "Bu benim Dubai'ye 2. gelişim. İlki sadece seyahat içindi ama bu sefer biraz farklı, burada sizlerle olduğum için çok mutluyum. Burada olmak çok heyecan verici. Öncelikle birbirini sevmekten asla vazgeçmeyen güzel aileme teşekkür etmek istiyorum.

    Aynı zamanda yapımcılarıma teşekkür etmek istiyorum. Kuş uçuşu ve Mezarlık projeleri özelinde Abdullah Oğuz ve Kerem Çatay'a teşekkür etmek istiyorum bana inandıkları için. Birlikte çalıştığım herkese çok teşekkür ediyorum bana inandıkları ve hayallerini paylaştıkları için."

    BİRCE AKALAY KİMDİR?

    Birce Akalay (d. 19 Haziran 1984, İstanbul), Türk oyuncu ve Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümü öğretim görevlisidir.

    Yer Gök Aşk dizisindeki "Havva" rolüyle ilk ciddi rolünü oynayan Akalay, birçok dizide yer aldı. 2017 yılında Müjdat Gezen yönetmenliğindeki Yedi Kocalı Hürmüz oyunu ile tiyatroya atıldı. Bu oyun dışında 2020 yılında Keşanlı Ali Destanı oyununda "Zilha" rolüne hayat verdi. Akalay, son olarak FOX'ta yayımlanan Son Yaz adlı dizide "Sare Akay" karakterini canlandırdı.

    BİRCE AKALAY ÖZEL HAYATI

    38 yaşında olan Birce Akalay, 2 kez evlilik yaptı. Birce Akalay'ın ilk eşi oyuncu Murat Önalmış'tır. 2. evliliğini ise Küçük Ağa dizisi setinde tanıştığı oyuncu Sarp Leventoğlu ile yapmıştır.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Birce Akalay Kuş Uçuşu Dubai Sadece Sondakika Magazin Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title