Haberler

Bir Zamanlar Çukurova'nın Behice'si Esra Dermancıoğlu başını örtüp, Arapça konuştu

Güncelleme:

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Behice karakteriyle ekrana dönen ve kısa süre önce diziye veda eden Esra Dermancıoğlu sosyal medyada yine gündem oldu. Dermancıoğlu'nun başını örtüp Arapça konuştuğu videoya beğeni ve yorum yağdı

Uzun bir süre sessizliğe büründükten sonra Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle ekranlara geri dönen Esra Dermancıoğlu, kısa bir süre önce diziye veda etti.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Behice'si Esra Dermancıoğlu başını örtüp, Arapça konuştu

SOSYAL MEDYAYI AKTİF KULLANIYOR

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan isimler arasında yer alan Dermancıoğlu, daha önce yaptığı canlı yayınlar ve dans ettiği videolar ile sık sık gündem oldu.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Behice'si Esra Dermancıoğlu başını örtüp, Arapça konuştu

BAŞINI ÖRTÜP ARAPÇA KONUŞTU

Son olarak başını örtüp Arapça konuşan Dermancıoğlu bu videoyu yine sosyal medya hesabından paylaştı. Videoyu, "Arapça ikinci dilim gibisine sanki notuyla paylaşan oyuncuya binlerce beğeni ve yorum geldi. Yorum yapan isimler arasında Nilgün Belgün ve Demet Evgar da yer aldı.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Behice'si Esra Dermancıoğlu başını örtüp, Arapça konuştu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Esra Dermancıoğlu Çukurova Haberler

Bakmadan Geçme

Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu?
500

Yorumlar (30)

ZEZ:

baş kapatmakla arapçanın alakası ne anlamadım komik değil, dalga geçmiş gibi duruyor. streotipleştirmeler eğlencelidir tamam, ama bu biraz dalga geçer gibi ve cahilce olmamış mı?

32
6
yanıtYanıtla
İstanbullu:

Boş yapma. Her şeyi eleştirmek zorunda değilsiniz.

yanıt10
yanıt16
İstanbullu:

Boş yapma. Her gördüğünüzü kötülemek zorunda değilsiniz. Eğlenmişler işte her şey de bir şey aramayın.

yanıt11
yanıt16
Vatandaş:

Allah konuştuğun dile bakmaz Yapiklarina Ameline bakar.

31
1
yanıtYanıtla
Derya irmak:

Ne oldu bu insalara herkes kötü niyetli kimsenin kimseye sayğısı yok başkalarıyla dalga geçmek komik geliyo ne kadar zavallica

yanıt6
yanıt0
Arap seviciler:

Arapça kutsal bir dil midir?

15
9
yanıtYanıtla
Cahil seviciler:

Ne cahil insansın

yanıt3
yanıt1
Hasan canlı:

Hiçbir dil kutsal değildir.Hele arabistan dili hiç değildir.Dil o bölgede yaşayan insanların geliştirdiği anlamı olan seslerdir.

yanıt7
yanıt1
Hasan canlı:

Halkın çoğu cahil olan bir toplumda en geçerli meslek din tüccarlığıdır.

17
4
yanıtYanıtla
Uğur:

Cok cirkindi dahada cirkin olmuş

14
7
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title